Dneska jsem koupil ty Siberie v krásným červeným provedení.

Pár dojmů:
Co se konstrukce týče, jsem dost spokojen. Mušle jsou opravdu velké, takže nemusíte mít strach, že by se vám tam nevešly uši (jak si mnozí stěžují třeba u Creative Fatal1ty headsetu). Ten horní pásek je vyroben pravděpodobně z nějaký imitace kůže a na spodní straně má vrstvu z měkký textilie. Je uchycen na čtyřech tenkých ocelových lankách (pravděpodobně). Ty sluchadla jsou poměrně pohodlný, řekl bych, že musí padnout téměř každému, neboť pozice toho pásku se přizpůsobuje velikosti hlavy. Kdyžtak pak nafotím, jak to funguje. Ty pružný vrchní dráty jsou pravděpodobně kovový a potažený jakousi bužírkou.
Kabely jsou dost dlouhé, celý headset funguje jako taková skládačka ze tří částí (sluchátka, kabel včetně regulace hlasitosti a kabel s mikrofonem). Mikrofon se dá připnout buď ke kabelu sluchátek, na oblečení, nebo třeba na monitor (dokonce je dodáván přilepovací úchyt na monitor). Je dost citlivej a pokud ho máte připnutej na kabelu, pokaždý zachrastí při sebemenším dotyku. Proto doporučuji ho dát někam, kde se nebude moc hejbat.
Co se zvuku týče, musím předeslat jednu věc. Nejsem žádný náročný posluchač a nemám srovnání s žádnými lepšími sluchátky, proto moje zhodnocení neberte nijak vážně. První dojmy jsou pozitivní, hudba zní živě a plně. Je tam možná trochu víc basů, než by bylo zdrávo, ale to je možná tím, že mi odešly bedničky a poslední dobou jsem poslouchal jen na rozpadajícím se starým noname headsetu, kterej neměl basy snad vůbec:). Navíc se to dá samozřejmě poštelovat v ekvalizéru. Sluchátka jsou otevřený (či polootevřený, ví bůh...každopádně nejsou uzavřený) a proto jsou trochu slyšet navenek a pokud je s vámi někdo v místnosti, může ho to rušit.
Večer je vyzkouším ještě v nějakejch hrách a zejtra postnu dojmy, společně s několika vlastníma fotkama.
Glory to the flesh. Glory to the mass.