Zdravím, tak jsem prodal s těžkým srdcem UM3X kroutil jsem se u toho jak jsem je měl rád. Už jsem byl rozhodnutý, že inzerci zruším a nechám si je, nikdo neměl zájem za mou požadovanou částku abych jejich prodeje nelitoval. Hrali tak bezvadně

, že si ani nedokážu představit co od těch customů vlastně čekám. Nakonec jeden štístkař napsal a chtěl je tolik že mě přemluvil, věděl co chce s takovými lidmi je radost obchodovat.
Jak už Jersey zmínil v děkovačce tak se nám tu sluchátková komunita pěkně rozrůstá a je jasné, že customy tu pár lidí (spíš blázni

) do budoucna plánuje a mohl by tu vzniknout návod jak na to. Našetříno na ně už mám, ale vůbec na to nespěšchám klíďo až v průběhu dalšího roka.
Takže význam tohodle vlákna by měl obsahovat co nejlepší návod jak a kam na odltky u nás aby byl tak kvalitně provedený aby šance na refit byla minimální, co si budem povídat vyhodit pomalu částku cenově shodnou s um3x za předělání bych asi nerozdejchal. Případně i pomocné články z dočtení je samozřejmě vítáno.