Tak bych se rád podělil o zkušenosti s doktorem Svobodou z Brna.
Nechci aby to znělo jak nějakou osobní urážku nebo podobně, tak snad si mě nenajde a někde v podchodě nezničí

Jel jsem až do židlochovic, ale tu hodinovou cestu bych ještě přežil. Po vyčištění uší mi tam natlačil tu pastu, celkem dost to bolelo, nevím proč. Řekl mi, že mám mít v zubech dva prsty (na šířku, vedle sebe, jakoby ústa otevřená na šířku 1 prstu).. Zaplatil jsem cca 270 Kč jako student.
Ale když jsem fotky poslal fotky do Heir, tak mi Wizard řekl že nejsou dobré, ať si nechám udělat nové, že nemají dostatečnou informaci vnějšího ucha. Tak jsem musel znovu jet pro nové, tentokrát jsem si všimnul, že to bolelo proto, že do té stříkačky dává doktor málo pasty, takže do ucha natlačí i trochu vzduchu (nedostatečně vytlačená pasta zkrz "jehlu"). Tentokrát jsem chtěl použít dva prsty, ale poměrně arogantně (možná jen můj dojem) mi to rozmluvil, a donutil abych si tam dal jen jeden.
Každopádně, výsledek je, že mi customy absolutně nesedí, pravé je v pohodě (to je to, kde jsem měl dva prsty v puse), ale levé mě tlačí (to je to, kde jsem měl doktorem přinucený jen jeden prst mezi zuby). Navíc celý zvuk zní dost zastřeně a basy rozplizlé takže to celý musím poslat na refit, což samozřejmě nepotěší. Naštěstí jsem si nechal udělat jiné odlitky od paní Pekařové z Prahy, tak snad tam jsou lepší než tady v Brně

U ní už to bylo fajn. Žádná bolest, 250 kč, dva prsty v ústech a udělala to pěkně až po okraj ušního boltce. Tak refituju a pak uvidím.
Btw nevíte, jak to obvykle chodí s refitem? Pokud někdo refitoval, jak jste to balili, popř. jak je to s celním prohlášením co se vyplňuje na poště? Poštovné nazpátek platím já nebo je to v ceně toho původního poštovného? Díky!