Jak na odlitky?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lovecpampalini 25. 4. 2012 08:05

Já jsem si je pořídil,pravda rozmýšlel jsem se dlouho,ale nelituji.Dostal jsem se k nim přes babi,má od nich sluchátko a je s ním moc spokojená,tak jsem to risknul a nelituji.Údajně jsou to měniče shodné s SHURE SE425 a hrajou fantasticky.Nevýhoda je že nemají výměný kablík,ale ten mi případně vymění na počkání za cca 200,-.A útlum od okolí je nádhernej.Byl jem u nich spokojenej,byli vstřícný a doldily mi to tak jak jsem si přál.Nechal jsem si tam dát tu výstuhu okolo ucha,a kablík mi udělali dlouhý jak jsem potřeboval,a nic jsem nikam nemusel posílat,mám to docela blízko.A vzkaz pro Andrejsvk,nejsem prodejce :-)
lovecpampalini
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 25. 4. 2012 10:34

tak ted do toho uz niekto nepojde, ak to ma menice z SE425 :mrgreen:
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 25. 4. 2012 11:21

To by som neporovnaval. Predsa len v uchu to maš uložene uplne inak ako univerzaly. Takže ak to ma meniče z tych Shurov, hrať rovnako to nebude. Každopadne nech to hra ako chce, ale ten mikrokablik nemôžu myslieť važne...
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod lovecpampalini 25. 4. 2012 20:36

Nemohu nereagovat na názor o kablíku.Když jsem měl Westone UM2RC tak tam byl kablík poměrně silný,navíc časem ztvrdnul,a ve sluchátkách jsem slyšel každý pohyb kablíku po krku nebo kdekoliv jinde.Na těch Anticerech je kablík stejně silný jako je na Sennheiser IE 8,poměřoval jsem to,a tyto problémy nemám.Ale chápu že holt jste větší fajnšmekři a máte jistě lepší sluchátka než jsem si pořídil.Ale byl jsem ochoten do nich investovat do 5k a mít servis po ruce,tak mě nekamenujte že jsem se vám o tom svěřil.
lovecpampalini
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 28. 4. 2012 12:52

Tak bych se rád podělil o zkušenosti s doktorem Svobodou z Brna.
Nechci aby to znělo jak nějakou osobní urážku nebo podobně, tak snad si mě nenajde a někde v podchodě nezničí :D

Jel jsem až do židlochovic, ale tu hodinovou cestu bych ještě přežil. Po vyčištění uší mi tam natlačil tu pastu, celkem dost to bolelo, nevím proč. Řekl mi, že mám mít v zubech dva prsty (na šířku, vedle sebe, jakoby ústa otevřená na šířku 1 prstu).. Zaplatil jsem cca 270 Kč jako student.

Ale když jsem fotky poslal fotky do Heir, tak mi Wizard řekl že nejsou dobré, ať si nechám udělat nové, že nemají dostatečnou informaci vnějšího ucha. Tak jsem musel znovu jet pro nové, tentokrát jsem si všimnul, že to bolelo proto, že do té stříkačky dává doktor málo pasty, takže do ucha natlačí i trochu vzduchu (nedostatečně vytlačená pasta zkrz "jehlu"). Tentokrát jsem chtěl použít dva prsty, ale poměrně arogantně (možná jen můj dojem) mi to rozmluvil, a donutil abych si tam dal jen jeden.

Každopádně, výsledek je, že mi customy absolutně nesedí, pravé je v pohodě (to je to, kde jsem měl dva prsty v puse), ale levé mě tlačí (to je to, kde jsem měl doktorem přinucený jen jeden prst mezi zuby). Navíc celý zvuk zní dost zastřeně a basy rozplizlé takže to celý musím poslat na refit, což samozřejmě nepotěší. Naštěstí jsem si nechal udělat jiné odlitky od paní Pekařové z Prahy, tak snad tam jsou lepší než tady v Brně :) U ní už to bylo fajn. Žádná bolest, 250 kč, dva prsty v ústech a udělala to pěkně až po okraj ušního boltce. Tak refituju a pak uvidím.

Btw nevíte, jak to obvykle chodí s refitem? Pokud někdo refitoval, jak jste to balili, popř. jak je to s celním prohlášením co se vyplňuje na poště? Poštovné nazpátek platím já nebo je to v ceně toho původního poštovného? Díky!
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 28. 4. 2012 13:29

Prsty su naprd, musis si davat bacha aby si nemenil tlak zahriznutia. Ja som si zobral 2cm vysoku skatulu. Este podotknem, ze treba mat celust prirodzene vzadu.

Postovne platia oni. Mne to prislo v obalke kurierom slovenskej posty, asi bez poistenia(len zakladne kt ma kazdy balik,netusim kolko je),nic som uz neplatil.
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod klonk 28. 4. 2012 18:50

:shock: uuuf teraz ako to citam som dostal kusok strach .

V piatok som si bol nechat odlitky u MUDr. Renaty VESELÉ ( medicon v Prahe ) na zaklade odporucania s Aurisu.

Neviem ci to je dobre alebo zle , ale po natlaceni hmoty do usi mi povedala ze mam mierne prezvykovat.

Myslite ze to je iny sposob robenia odliatkou , alebo je daco zle?
Sluchatka budem mat o cca 3 tyzdne , tak zatial nemozem posudit vysledok.
klonk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 28. 4. 2012 19:51

Mě taky říkala že mám jen přežvykovat. Ale já se na ni ***** protože minule mi taky svoboda řekl něco a bylo to na hvno. Takže jsem tam vrazil dva prsty a snažil se mít pusu přirozeně. Pokud už i ty druhý nebudou dobrý tak na to peču a prodám heir a koupím ER-4S a bude klid :)

Btw klonk co sis objednal za customy?
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod klonk 28. 4. 2012 20:35

:-( uuuuf no som plny obav a ocakavani

Objednaval som si len custom nasadky na IE8 , ktore mi zvukovo vyhovuju len lave sluchatko nie a nie drzat poriadene a taktiez ako pre nezarabajuceho studenta to uz takto bola dost slusna palka za par gramov elektroniky :-D
klonk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bína 28. 4. 2012 20:52

K tomu zda žvýkat, mít tam něco dané či dokonce mít zavřenou pusu, o tom se trochu hádají snad všichni ušaři. Ani výrobci customů v tom nejsou zajedno. Mě seděli dobře customy co jsem měl se zarážkou i ty u kterých jsem žvýkal.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod tom.jurny 29. 4. 2012 01:10

Tak poradte kam jit na odlitky. Mam v planu koupit 1934ears triple driver. Jsem z Brna ale cestu do Prahy bych klidne skousl.
tom.jurny
Junior

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 29. 4. 2012 10:14

Ty 1934 bych chtěl taky zkusit :D Hlavně nechoď za Svobodou co je v Brně. O jiném zatím nevím, pokud zapátráš a zjistíš někoho z Brna a okolí, tak to sem napiš. Je dost možné že je nějaký schopný foniatr třeba ve vyškově, Jihlavě, Zlíně, Znojmě, Břeclavi, kde by to mohlo být levnější a blíž.. Ale kdo to má riskovat, že.

V Praze jsem byl u Pekařové, na Vinohradské 176 (myslím), a teda bylo to celkem v pohodě. Ale odlitky jsem zatím nepoužil takže nemůžu říct, jestli mi sedí nebo ne.

a taktiez ako pre nezarabajuceho studenta to uz takto bola dost slusna palka za par gramov elektroniky

Haha no jo, taky jsem musel celkem dlouho šetřit a ždímat koho se dalo abych si mohl jako nezarábajůcí student pořídit customy a k nim teď DIY iMod a custom DIY LOD a za měsíc bude Arrow 4G :P Tak snad to bude důstojná sestava a bude to nějak hrát, jinak to rozšlapu a půjdu balit patnáctky do klubů... :D
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lighting 30. 4. 2012 10:29

Z mojej skusenosti som nemal v puse nic:D ani som nezuval:D jednoducho povedal ze netreba - mal som strach ako to dopadne a ked sluchatka prisli - boli velmi tesne ale usi si zvykli (zhruba tyzden) a teraz je to OK:D
Ipod 6g 80gb - Toxic Cables Silver Poisson - JH13 Pro
Lighting
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LammerOutsider 21. 5. 2012 13:44

Tak ted me heir audio pekne vyprcali. Za refit si rekli dalsich $55 za shipping.. omg ty customy jsou draha hracka, jeste vetsi sranda bude, az mi i napodruhe nesednou. Ja myslel ze u refitu se za shipping znova neplati, jak to je u JH, UE, UM?
LammerOutsider
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Misoo9005 21. 5. 2012 23:32

Bohuzial plati, UM UK chce 11,99£ O:-)
JRiver (Wasapi)-->JDS Labs ODAC-->DIY AMP-->AKG K712 Pro + Oyaide HPC-X62
HTC One (Poweramp)-->Sony MH1C
-------------------------------------------------------------------------------------------
Lancia Kappa 20V Turbo
Lancia Thesis 2.4 JTD
Misoo9005
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka