Ahoj, Ja som robil re-shell priamo cez Unique Melody (Custom IEM) v Cine. To je asi najlepsie riesenie, lebo z akejkolvek inej pobocky to posielaju aj tak do Ciny a zbytocne sa ti to predrazi a budes asi aj dlhsie cakat.. Ja som to mal som bez cla a ani postovne nebolo tak drahe.. S tou anglicitnou som na tom podobne ako ty a podobne ako ty som mal z toho obavy.. No nieje to az taka tragedia ako to vyzera na prvy pohlad...

Ja som tu komunikaciu riesil cez tunajsieho clena fora, ktory mi predal sluchadla. Najlepsie je niekoho oslovit, kto vie ako tak komunikovat v anglictine a poslat Stephanovi Guovi otazku na mail na
stephenguo@live.com, ze mas zaujem o re-shell a prilozis mu nejake foto otlackov. Mimochodom, tie moje vyzerali otrasne a presli..

Potom ked ti to schvali, tak ti posle odpoved s tym aby si zaslal sluchadla a otlacky na ich adresu v Cine a vybral si farby. Najlepsie ked im posles dva-tri pary otlackov. Posle ti aj formular ktory vyplnis aj s farbami, pripadne s inymi upravami a ked budes mat schvalene otlacky, tak zaplatis platbu cez pay-pal a potom som uz len cakal na customy..

Mne to cele trvalo cca nieco cez mesiac od prveho mailu, kym som mal sluchadla doma..
-- 28. 1. 2013 12:25 --No vidim, ze Miso ma predbehol.. To je ten clen fora cez, ktoreho som to riesil..