Děkuji obchodu isluchatka.cz za zapůjčení.
Poznatky v této recenzi jsou ovlivněny mým sluchem a osobníma preferencema. Navíc mám pocit že prostě neumím nosit pecky, takže to může být tímto ovlivněno.
Testováno na Cowonu D2, Sansě Clip a Edirolu UA-1EX.

Balení
Krabička je ze dřeva a působí opravdu pěkně, uvnitř najdeme molitanem obložené pouzdro na sluchátka(skoro jak krabička od filmu, když tam chcete pecky dát, tak je musíte dost namotat a nějak tam vmáčknout, asi to pro ně není moc ideální) 3 různé páry molitánků, jeden klasický a dva s různě velkými výřezy . A poté ještě redukce na jack 6,3 mm.
Konstrukce a usazení
No co si budeme nalhávat, jsou vyrobena v Číně a bohužel tak působí, prostě od klasických dodávaných pecek k Sansě je blbě rozpoznáte. Kabel taky nevypadá moc dobře a dost se zamotává.
Usazení je dost dost záleží na člověku, osobně mi v uších docela držely, ale nevím jestli správně(máto nějaký vliv u pecek?). Izolace je obv nulová, stejně tak okolí uslyší to co posloucháte.

Zvuk
Zvuk bych označil za světlý a vzdušný, docela čistý na svou cenu. Středy byli pěkně vykresleny a určitě lepší než konkurence jako je Koss Porta Pro nebo Sennheiser cx300. Ovšem bas byl pro mě zklamáním, tak nějak ho slyšíte, ale postrádá veškerý důraz, prostě mi přijde že i nejméně basové špunty basují více(chápu proč se PK2 líbily figutovy), ale s tímhle se setkávám u všech pecek. Výšky byli dobré, zase lepší než konkurence. Celkově bych je označil za lepší, čistší detailnější než Porta Pro a CX300, ale třeba na takové Head-Directy RE2 přeci jen už Yuiny ztrácí.
Závěr
Jedny z nejlepších pecek? Dle mne ano. Lepší než konkurence za tisícovku? Oproti většině též, ale na dražší věci, nebo na věci co se u nás neprodávají už Yuiny bohužel nestačí.