[recenze] Yuin Pk3

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cagin 4. 10. 2010 16:11

Většinu toho o čem jsem psal kriticky jsem vlastnil ,vlastnim.Pecek jsem měl velke množstvi toto trapilo každe z nich.Ghoste prostě to nech rozehrat na něčem k čemu maš duvěru na přiměřene hlasitosti.
tady jsem začal
-------------

nyní jsem zde
----------------------------
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 4. 10. 2010 16:11

Prostě do toho pusť mírně zesílenou muziku.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ghost_sk 4. 10. 2010 20:00

OK vdaka necham ich teda rozohrat. No a co vravite, ten Clip bude asi nutny, vsak. Pouzivat ich na Nokii E51, by bol asi hriech ;-]
Ghost_sk
Junior

Odeslat příspěvekod jurko1111 30. 3. 2011 23:21

Nakoniec som ich po menšom zvažovaní kúpil. Spokojný som ale.. Aj basy by sa dali vytknúť, čo v recenzii bolo. Počul som nejaké senny v tejto cenovej kategórii a mali ich (subjektívne) krajšie. To mi však vôbec nevadí. Pri bežnom posluchu na ulici rozdiel aj tak nepočujem. Problém sú (pre mňa), ale výšky. V recenzii sa píše "Výšky byli dobré".. nie nie sú.. pokiaľ mi u niektorých skladieb režú uši, tak to dobré nie je ani náhodou. Musím ich korigovať ekvalizérom, čo mi niekedy dosť vadí. Ako chápem (pochopil som až nedávno), že asi všetky pecky za liter budú rezať uši, ale malo to byť spomenuté v recenzii.
jurko1111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 30. 3. 2011 23:33

jurko tie rezuce vysky su neni nahodou len pri nekvalitnych nahravkach,ako mp3 vo velmi zlej kvalite!? Pri takych "zarezu" aj tie najlepsie sluchadla ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 31. 3. 2011 01:37

Skor ich nema rozohrate alebo ma naprd prehravac, alebo zapnute na nom dake "zlepsenia" zvuku.
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jurko1111 31. 3. 2011 11:31

Budem konkrétny.. prehrávač iriver t60, aj keď slúchadlá pichnem do kompu a vlastne hocikde tak je to jedno. Equalizér u prehrávača normal. K "zlepšeniam" zvuku a rozohratosti slúchadiel sa vyjadrovať ani nejdem :-P. Mp3 nech je akákoľvek aj 320ka, tak to robí. Kúpim si yuiny a budem počúvať nejaké pochybné 64kbps mp3 stiahnuté bochvie odkiaľ? Zas no.. Neznesiteľné to nie je, len mi to proste niekedy vadí. Hádať sa nejdem ani sa mi nechce. Chcel som len napísať moju skúsenosť.. na druhú stranu..lepšie pecky ako tieto som na ušiach zatiaľ nemal.
jurko1111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiritncm 31. 3. 2011 16:48

Máš pravdu, v těch výškách to trošičku řeže, ale to spíš bude asi i tím, že ty senny co jsme měl předtím hráli spíše v nižších polohách (dost přikrášlené basy) a výšky kde nic tu nic. Hlavně v činelech slyším takové jemné řezání (nenapadá mě lepší výraz, no.. však to slyšíš), ale nic vyloženě nepříjemného a navíc je mám asi teď 2 hodiny, takže se potřebujou rozehrát. Jinak Clip+ a FLAC.

//A ty basy jsou asi vážně dost subjektivní, mě se třeba více líbí ty YUINy. Sennheisery je sice měli takové teplejší ale imho dost na úkor zbytku - prostě šlo slyšet, že je to dost přikrášlené.
Jiritncm
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 31. 3. 2011 18:43

ako je to s usadenim? sedia vam dobre? mam problem s apple peckami, vobec mi nesedia, su na tom yuiny o dost lepsie?
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jurko1111 31. 3. 2011 18:53

to Jiritncm:
Ako vravíš počuť to najmä u činelov a speve. Keď niekto ako napr. spevák Oasis vysloví S, tak sme doma :).

to Broslowski:
Mne sedia veľmi dobre. Ale to je asi dosť individuálna vec.
jurko1111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiritncm 31. 3. 2011 18:59

Mě sedí jako hrnec na pr*el. Vzhledem k tomu, že přišly dneska, tak jsem neměl možnost testovat za pochodu, ale zatím s nima nemám problém. Někde v recenzi jsem četl, že nezáleží jaké máte ucho, yuiny prostě sednou a docela si myslím, že je to i pravda. Ale tak ucho máme každý jiné že.
Jiritncm
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 31. 3. 2011 19:13

mat emoznost skusit apple pecky chalani? dost by mi to pomohlo :-)
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiritncm 31. 3. 2011 20:06

Myslím že v mojem okolí snad ani nikdo Applista není, takže asi ne :hm A iStyle mám dost od ruky. Naopak - nemáš možnost ty, si ty yuiny někde/u někoho vyzkoušet?
Jiritncm
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 31. 3. 2011 20:08

nemam ale asi ich experimentalne kupim, avsak apple pecky hraju velmi dobre tak sa trochu obavam toho,ze ma neuspokoja...
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiritncm 31. 3. 2011 20:52

No uvidíš (uslyšíš). Kdyžtak je vrátíš ;-)
Jiritncm
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka