Po byvalych Sony MDR-NX1 ktere se mi pokazily bohuzel po zaruce jsem se poohlidl po novych a to konkretne j-jays jenze mi vubec nevyhovuji sluchatka bez naramku na krk jako mely sony nejsou tak konfortni navic se mi zda ze hraji mozna hur nez byvale sony proto prosim o doporuceni novych ktere by mely popruh na krk a kvalitou zvuku by predcily aspon ty sony posloucham skoro vse nejvic vsak electro trance house hip-hop a mam rad kdyz je vice bassu posloucham z telefonu N95 cenovy strop do 2000,- predem dekuji moc
Ten "popruh na krk" se jmenuje lanyard. Pokud vím, nejlepší sluchátka, která ho mají, jsou Sennheiser CXL 300 II - http://headphones.cz/inshop/prenosna/sp ... -black.htm . Jak jsou na tom zvukově Sony nevím, každopádně zvuk CXL 300 by měl být podobný k J-Jays, jen by tam mělo být víc basů.
//Nebo samozřejmě můžeš koupit velká sluchátka, která si při nepoužívání taky můžeš pověsit na krk...
dekuji moc za tip neni tady nekdo dalsi kdo by mi potvrdil ty Sennheiser CXL 300 II nebo naopak nedoporucil?
a jeste prosim jeslti by mi nekdo mohl vysvetlit jaky bude rozdil ve zvuku mezi temi sony ktere maji neodymovy magnet o hustotě 400 kJ/m3 a temi Sennheiser CX 300 II ktere maji...nejsem si jisty co:-d dekuji
jako ono za 12 stovek co chces to bych rekl ze kvalita celkem ujde asi cely problem bude v tom lanyardu tam ze je to na symetrickych snurkach tak celou vahu citis na usich jeste kdyz k tomu mas specialni prepinaci malou krabicku od nokie jako mam ja a kdyz ti to tak vsechno visi na tech usich tak te to taha zaliha ve sluchovodu proste uplne na prd a to nemluvim o sportu ja si todle neuvedomil. Tak teda nejlepsi sluchatka do 2000 s lynardem jsou opravdu ty Sennheiser CXL 300 II jak pise kolega jo??
Pravděpodobně budou, jiná a lepší s lanyardem neznám. Jak už jsem psal, zvuk bude podobný jako u j-JAYS, jen víc basů. Pokud se ti ale víc líbil zvuk těch Sony, tak přece není problém vzít zas Sony, ne?
no zvukove jsou sony dobre teda aspon co se tyce tech co jsem mel zadny zazrak ale ujde to v cem me silene ty sluchatka stvaly bylo to a ted nevim jeslti je to tim ze je to od sony ale po roce mi klasicky prestalo hrat jedno sluchatko reklamace dali nove s novou zarukou potom opet to same dali nove ale uz s puvodni zarukou no a ted opet to same ani tomu neni rok ale uz po zaruce takze mam strach do toho zase jit