Nahrada za jays j-jays

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod batak 4. 9. 2009 17:39

Po byvalych Sony MDR-NX1 ktere se mi pokazily bohuzel po zaruce jsem se poohlidl po novych a to konkretne j-jays jenze mi vubec nevyhovuji sluchatka bez naramku na krk jako mely sony nejsou tak konfortni navic se mi zda ze hraji mozna hur nez byvale sony proto prosim o doporuceni novych ktere by mely popruh na krk a kvalitou zvuku by predcily aspon ty sony posloucham skoro vse nejvic vsak electro trance house hip-hop a mam rad kdyz je vice bassu posloucham z telefonu N95 cenovy strop do 2000,- predem dekuji moc
batak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Archer 4. 9. 2009 18:55

Ten "popruh na krk" se jmenuje lanyard. Pokud vím, nejlepší sluchátka, která ho mají, jsou Sennheiser CXL 300 II - http://headphones.cz/inshop/prenosna/sp ... -black.htm . Jak jsou na tom zvukově Sony nevím, každopádně zvuk CXL 300 by měl být podobný k J-Jays, jen by tam mělo být víc basů.

//Nebo samozřejmě můžeš koupit velká sluchátka, která si při nepoužívání taky můžeš pověsit na krk...
The Archer
Junior

Odeslat příspěvekod batak 6. 9. 2009 09:17

dekuji moc za tip neni tady nekdo dalsi kdo by mi potvrdil ty Sennheiser CXL 300 II nebo naopak nedoporucil?

a jeste prosim jeslti by mi nekdo mohl vysvetlit jaky bude rozdil ve zvuku mezi temi sony ktere maji neodymovy magnet o hustotě 400 kJ/m3 a temi Sennheiser CX 300 II ktere maji...nejsem si jisty co:-d dekuji
batak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 6. 9. 2009 09:40

maj taky vydymovaný magnet, ale hustotu a přesné složení ti neřeknu ;-) co se ti nepačí na zvuku j-jays?
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod batak 7. 9. 2009 09:36

jako ono za 12 stovek co chces to bych rekl ze kvalita celkem ujde asi cely problem bude v tom lanyardu tam ze je to na symetrickych snurkach tak celou vahu citis na usich jeste kdyz k tomu mas specialni prepinaci malou krabicku od nokie jako mam ja a kdyz ti to tak vsechno visi na tech usich tak te to taha zaliha ve sluchovodu proste uplne na prd a to nemluvim o sportu ja si todle neuvedomil. Tak teda nejlepsi sluchatka do 2000 s lynardem jsou opravdu ty Sennheiser CXL 300 II jak pise kolega jo??
batak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Archer 7. 9. 2009 15:05

Pravděpodobně budou, jiná a lepší s lanyardem neznám. Jak už jsem psal, zvuk bude podobný jako u j-JAYS, jen víc basů. Pokud se ti ale víc líbil zvuk těch Sony, tak přece není problém vzít zas Sony, ne?

//Ještě mě napadá, pokud chceš lanyard jen kůli pohodlí, že by ho v tomto ohledu možná dokázaly nahradit klipy za uši u SoundMagic PL50. http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... c-pl50.htm
The Archer
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 7. 9. 2009 18:07

Nebo nesymetrický kabel...
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod The Archer 7. 9. 2009 18:12

No jo, ale snad všechny lepší špunty mají symetrický. I když se možná výjimka najde.
The Archer
Junior

Odeslat příspěvekod couman 7. 9. 2009 18:16

The Archer píše:No jo, ale snad všechny lepší špunty mají symetrický. I když se možná výjimka najde.

existuje kopa spuntov, krore maju nesymetricky kabel, napriklad konkretne sony ponuka mnoho takych modelov :idea:
iriver lplayer/sony vaio - ue10pro/sony mdr90pl/koss pro3aa
"remember when you were young, you shone like a sun"
couman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Archer 7. 9. 2009 18:39

Jo? O Sony jsem se nikdy nějak zvlášť moc nezajímal, můžeš uvést nějaké jiné? Rád se přiučím :-]
The Archer
Junior

Odeslat příspěvekod batak 7. 9. 2009 20:42

no zvukove jsou sony dobre teda aspon co se tyce tech co jsem mel zadny zazrak ale ujde to v cem me silene ty sluchatka stvaly bylo to a ted nevim jeslti je to tim ze je to od sony ale po roce mi klasicky prestalo hrat jedno sluchatko reklamace dali nove s novou zarukou potom opet to same dali nove ale uz s puvodni zarukou no a ted opet to same ani tomu neni rok ale uz po zaruce takze mam strach do toho zase jit
batak
Kolemjdoucí