Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:V mnoha recenzích HE1000 V2 zazněl názor, že tato sluchátka mají zcela shodnou tonalitu, jako Arya Stealth. Docela by mě zajímalo, zda mají taky tak plochou zvukovou scénu.
martas38 píše:To hodnocení je samozřejmě vztaženo k ceně. Že mají Sundary lepší hodnocení než Elite neznamená že jsou lepší. To rozhodně nejsou. Ale spousta lidí vidí daleko lepší poměr cena/výkon u těch Sundar. To je jak kdybys řekl, že Mercedes S je horší než Octavia. Pro spoustu lidí je ta Octavia lepší z jednoho důvodu. Nejsou schopni/ochotni za auto uvalit částku jak za byt mimo velká města. Ale když si do toho Medvěda sedneš...
Jestli máš rád jiskrný zvuk výšek, tak tě asi HD650 moc neberou a určitě bych se nedíval po Audeze ani po Meze. Pokud si teda oba pod pojmem světlá tonalita a jiskrné výšky představujeme totéž, což mám obavy že ne. LCD-X mám a světlé s jiskrnými výškami teda rozhodně nejsou.
martas38 píše:Ale třeba svět Hifiman a nebo Audio-Technica, to jde mimo mě. Zvuk na špičkové technické úrovni, ale nemá to koule, chybí bas, hutnost projevu.
ramones píše:Jsou to vsechno hezka sluchatka za vyssi, az vysoke castky, jejichž hodnotam zvuk ne vzdy odpovida. Ve svem portfoliu jsem znacne skromnejsi a spokojene uzivam dvoje zcela rozdilna sluchatka, jak konstrukci, tak zvukovym projevem. Shure 1540 a AR H 1
martas38 píše:Pokud se ti líbily LCD-X, tak hodně solidní upgrade jsou právě Empyrean (kterým se mimochodem taky říká Senn HD650 na steroidech). Alespoň já to tak vnímám, přešel jsem z LCD-X na Empy. Meze Elite jsem slyšel, ale zvuk byť technicky dokonalejší, nemělo to pro mě tu živočišnost, dravost, nevím jak to popsat. Moc uhlazený učesaný, poslouchám tvrdší žánry, neoslovilo mě to tam.
Ale třeba svět Hifiman a nebo Audio-Technica, to jde mimo mě. Zvuk na špičkové technické úrovni, ale nemá to koule, chybí bas, hutnost projevu.
A čím jsem starší, tím raději se bavím, než abych pitval. Lepší poslouchat hudbu, než sluchátka. Ale samozřejmě na úrovni
introvert píše:martas38 píše:Ale třeba svět Hifiman a nebo Audio-Technica, to jde mimo mě. Zvuk na špičkové technické úrovni, ale nemá to koule, chybí bas, hutnost projevu.
Hm, Arya Stealth mají všechno, o čem píšeš, že nemají ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků