V recenzi zmiňuješ Audio-Technica ATH-OR7:
creat píše:Myslím si, že zvuk na SENNHEISER HD 238, JAYS c-JAYS alebo dokonca Audio-Technica ATH-OR7 by bol jednoznačne lepší, ale tam sa jedná o otvorené konštrukcie.
A-T OR7 jsou ale uzavřený model.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
creat píše:Myslím si, že zvuk na SENNHEISER HD 238, JAYS c-JAYS alebo dokonca Audio-Technica ATH-OR7 by bol jednoznačne lepší, ale tam sa jedná o otvorené konštrukcie.
culisek píše:Vážený kolego,
Zaujala mě Tvoje recenze na sluchátka AKG. S hrůzou počítám, že sluchátka AKG používám už cca 30 let. Proto mě Tvoje nadšení připomnělo mládí. Netuším jaká jiná sluchátka jsi kdy měl na hlavě, ale u AKG jsi přešel do skoro profi – kategorie....
culisek píše:Vážený kolego,
Zaujala mě Tvoje recenze na sluchátka AKG. S hrůzou počítám, že sluchátka AKG používám už cca 30 let. Proto mě Tvoje nadšení připomnělo mládí. Netuším jaká jiná sluchátka jsi kdy měl na hlavě, ale u AKG jsi přešel do skoro profi – kategorie. Slyšíš nyní do kuchyně interpretům a zvukovým mistrům.
Proto nabádám k opatrnosti u odstavce 3. Zvuk. Moudře máš vypnutý equalizer, ovšem pak jen popisuješ svoje představy, jak by jsi postavil zvukový obraz. Pokud Ti u snímků chybí prostor, tak jednoduše na záznamu není. Pokud Ti vadí zkreslení, věz, že bostery, flangery a další mršítka, jsou založeny na zkreslení zvuku. Doporučuji Ti, cvičně si pustit snímky vážné hudby, mluveného slova nebo folklóru. Největší trest je pak natočit si sám sebe a pustit do hlavy. Nepopisuješ, zda-li je v balení přiložen měřící protokol (frekvenční průběh). Kdysi to u AKG dělali. Pokud ano, je tam skoro rovná čára.
Marně svým AKG sluchátkám už léta neříkám „fízl-uši“.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků