Mel jsem doma pujceny Pioneer HDJ 1000 a zvuk super, jen mozna u nekterych skladeb me prislo malo basu (u hardcoru) a vytazenim v PDA xbass, EQ, to zas se tzv.prebudilo (chrasteni kdy to rychle stahnete).
Pionner se me i pomerne libi a vic me pritahuje nez podobny Sony MDR V700dj.
Krom Pioneer jsem nemel moznost zatim ty dalsi slyset.
Chci aby sluchatka byly co nejvice kvalitni, nebyl zvuk zkresleny pri vyssi hlasitosti, skladaci a bych je mohl i lepsi prenaset, uzavrena - dobre izolujici. Preci jen je chci brat i sem tam ven.
Taky je dulezity aby hraly pomerne nahlas, nebot je prevazne budu pouzivat k PDA Qtek 9000 (Universal, JasJar atd.) ci casem mozna nake MP3. Protoze zas to PDA az tak nahlas nehraje a ja stejne proste pak hraju nekdy naplny kule i na ukor toho ze budu hluchej jako starsi

Taky jeste bych chtel aby meli vetsi duraz na basy, proste basy mam rad moc, ale zas ne uplne na ukor toho ze vejsky a stredy pudou do kopru.
Pioneer me taky zaujaly ze je ma sam techno DJ Carl Cox

Jinak hodne vidim u DJ ty Sony 700.
Podle me budou kvalitne na podobne urovni ze to asi ani moje ucho nepozna. Jen zas nechci horsi nez ty Pioneer co se tyce kvality. Koukal jsem i na Sennheiser ale tahle znacka uz provedenim se me nak nelibi.
U Sony MDR V700dj me zaujal popis prodejce: Neodym magnet - ten by snad mel zajistovat i vetsi duraz na basy? Impedance: 24 ohmu bude to lepsi nez u Pioneer kde udava 40?
1.Pioneer HDJ 1000
2.Sony MDR V700dj
3.Technics RPDJ-1210
4.Denon DN-HP1000
5.Sony MDR XB700 - tyhle me zaujaly ze maj ty silny basy ale zas me tady odrazuje recenze ze kvalita neni tak uplne koser a nejsou skladaci.
Cenova relace: 3000 - 4500czk
hudebni styl: hardcore, psytrance, freetekno - proste elektronicka music s basama bez vokalu ci zpevu.
Predem dik za pomoc a porovnani.