zvukovo su podla mna celkom vyrovnane len ked je viac vysok huhla to ale to je koli tomu ze zvuk sa uz nema kde tlacit, predsa su to mini uzavrete sluchadla tak sa to dalo aj cakat...pri nizsich hlasitostiach zvuk prekresluje dobre, tie basy su silnejsie ale presne rozoznat ked sa na bassgitare hra ina struna na KPP je to len bumbum
Ipod Nano 5G+AKG K450 Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade
taak,nevravim ze nieje,je ju citit najme na hlasoch ale casom si na to clovek zvykne a tie k430 su ako na tom proti 450-kam?? ale casom mozno pride rada na phonak,tie su dufam bez deky
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
to by som nepovedal ze "kelimkovy zvuk" a "deka" je to iste kelimkovy zvuk je doprovodny ukaz pri uzavretych (polouzavretych) sluchadlach a deka pri prebasovanych. teda malo by to tak byt
Naposledy upravil dazo dne 16. 8. 2010 22:10, celkově upraveno 1
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
"deka" a "kelímek" jsou úplně jiné věci... deka je určité zastření ve zvuku, kelímek je plechovost a náznak ozvěny, který je chybou konstrukce uzavřených sluchátek.
no od novoty bola pre mna ta deka az nepripustna,ako som pisal,az som bol z nich sklamany,ale zahorenim isla aspon jedna deka prec ale iste aj troska zvyk
Ahojte lidi, chci jen poblahopřát recenzetovi moc pěkná povedená recenze a potvrdit jeho slova o detailech. Jsem vlastníkem iPhonu a dlouhou dobu jsem k němu používal Bose Around Ear které jsem velmi čatsým nošením zničil takže jsem hledal náradu ale už jsem nechtěl tolik investovat koupil jsem si tedy SENNHEISER HD 407 za 500 v supermarketu ,to jsem neměl dělat byla to hrůza takže až tak moc šetřit se mi nevyplatilo nakonec jsem se rozhodl pro AKG K 450 a můžu říct že mi subjektivně znějí lépe než Bose Around Ear které jsem nosil asi dva roky. Jsem vlastníkem i referenčních AKG K 702 takže jsem tak trošku rozmazlenej detaily v hudbě a právě pro tuto moji rozmazlenost s radostí a bez obav doporučím AKG K 450 všem.A pokud jste vlastníky iPhonu tak lze k těmto sluchátkům dokoupit i ovladání s mikrofonem pro příjem hovoru.
PC NuForce U192S Dr.DAC prime CANOR SH-1 AKG K702 BOSE Companion 3 II
Este stale aj po mesiacoch som ich spokojnym majitelom a tak isto ich este stale rad odporucim.. Referencne ala K7XX som nikdy nemal cest pocut, ale ked aj po nich chvalis K 450, tak to bola asi fakt dobra volba
Prajem nech dlho a dobre sluzia
Photo: Canon 7D + 50mm 1.4 USM + Samyang 8mm + Vanguard Alta Pro 263AT PC: Asus Maximus IV + i5 2500K + 16GB DDR3 + 23" Samsung @ MAC OS 10.8 NoteBook: Asus EEE PC 1005 HA @ Toshiba U400 Phone: Samsung Galaxy Note PMP: Cowon D2 HeadPhones: AKG K540