Zdravím, po Vánocích se mi sešla trochu nějaké té hotovosti, tak mě napadlo použít ji na nová sluchátka. Měla by mít špuntovou konstrukci, na kterou jsem už nějakou dobu zvyklý, stát kolem 2000-2500 Kč, mít co nejvyrovnanější zvuk ve všech frekvenčních pásmech, rád bych, aby byly použitelné třeba doma nebo v jiném tišším prostředí na takový hudebnicky analytický poslech, kdy se člověk zaměří na jeden konkrétní nástroj a aby ten byl rozeznatelný i v kapele s větším počtem nástrojů a hlasů. Poslouchám hlavně jemnější rock, popík, občas něco najazzlého, ale problém je právě v tom, že některé kapely mají hodně nástrojů a hlasů.
Ve hře jsou tak asi Sennheisery IE6, d-JAYS, Shure SE110 (i když těm bych po přečtení pár recenzí až tak nevěřil), případně by mě zajímalo, jak by do téhle kategorie zapadaly Apple In-Ear Headphones With Remote And Mic (a jestli by bylo možné je někde, třeba v iStylu, slyšet) - používal bych je hlavně k iPodu a pro ten mikrofon by se občasné využití určitě taky našlo, ale spíš mě zajímá, jak hrají. Zatím jsem neslyšel žádná z nich, takže obrázek si dělám jenom z recenzí, ale mám samozřejmě v úmyslu to napravit. Pokud někoho napadnou ještě jiná sluchátka (a dají se někde poslechnout), tak se určitě dalším návrhům nebráním