Nová sluchátka do 3000 Kč

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod The Wolverine 29. 12. 2009 13:33

To se zeptej v headphones.cz - kontakt
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod johnny.ka 29. 12. 2009 13:39

To jim mam napsat na mail?
johnny.ka
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 29. 12. 2009 13:51

Můžeš jim napsat klasickej dopis jestli ti to víc vyhovuje. :)
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Odar 29. 12. 2009 13:55

Alebo poslat holuba? :P O:-)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kocmeister 29. 12. 2009 13:59

Bína píše:Můžeš jim napsat klasickej dopis jestli ti to víc vyhovuje. :)

Odar píše:Alebo poslat holuba? :P O:-)

:D :D :mrgreen:
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod johnny.ka 29. 12. 2009 14:03

Nesmějte se mi. :D :D Je mi 14, tak jsem nevěděl co mam dělat.
johnny.ka
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 29. 12. 2009 14:10

johnny.ka --> Ver mi, ze predajcovia su zvyknuti, ze im potencionalny zakaznik posle e-mail. Je to bezny sposob komunikacie, ked treba cosi "riesit". Seriozny predajca bez problemov zodpovie vsetky tvoje otazky a poradi. Nie je sa coho bat ;)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ScRyX 29. 12. 2009 14:37

+ dodatok: mail si po sebe precitaj a predajcovi netykaj :) Ked som predaval nejake elektro na inzerat tak mi prichadzali maily ako "Kolko za to chces." alebo "Cau borec kolko za to chces borec." :D
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 29. 12. 2009 14:57

ScRyX --> Hej, alebo "A cena?" :D Som nevedel ani na co dotycny/a reaguje, co chce . . . niektori ludia sa naozaj "necitia".
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Espin 30. 12. 2009 12:36

Zdravím vespolek, včera mi přišly již zmiňované Audio Technica ATH - AD500, přecházím ze sluchátek Porta pro a KSC 35, jsem zde na fóru naprostý nováček, ale první dojem opravdu výborný...
ROON/Tidal/Honor Pad X9/CXA61/CXN100/IsoTek V5 Polaris+EVO3 Initium/Chord Clearway X/B-Tech BT608/Dali Opticon 1 MK2
MXN10/DacMagic 200M/Audio-Technica ATH AD500
Lotoo PAW 6000/Dunu Blanche/Custom Art FIBAE 7
Espin
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 30. 12. 2009 12:40

Odkud jsi je objednával?
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Espin 30. 12. 2009 12:44

Objednáno na thomann.de (skladem), s poštovným vyšly na 109,- EU
ROON/Tidal/Honor Pad X9/CXA61/CXN100/IsoTek V5 Polaris+EVO3 Initium/Chord Clearway X/B-Tech BT608/Dali Opticon 1 MK2
Espin
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 30. 12. 2009 12:48

Espin --> Tiez ti prisli v takej velkej skatuli, ako keby ti prisiel snowboard, alebo lyze? :D
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Espin 30. 12. 2009 13:03

No velký krabice oni posílají, to je fakt :D . V rychlosti snad jen, jsou obrovské samy o sobě, ale pohodlné a sedí pěkně (mám hodně malou hlavu a vlasů málo), zatím lepší zdroj než Cowon Iaudio7 nemám, včera narychlo poslechnuto po písničce asi ze sta elpíček v různých mp3...
Sluchátka nejsou basová, spíše příjemně rovná, nepotřebujete ekvalizér, vše zní hezky na flat.
Kossy jsou fajn, ale jejich basová složka a celková konkrétnost nebyla podle mých představ, basů pocitově ubylo, ale zase je krásně ve spektru nacházím, vše je čitelné a slyším věci, které s Portama slyšet nebyly. Zvuk je opravdový a poznávám z něj i období nahrávek, paráda...
Jinak se věnuji hraní na baskytaru cca 20 let, žánrově obrovský rozptyl od Milese Davise, Jamiroquai, Johna Zorna, King Crimson, veškerá vážná, avantgardní hudba ap...
Espin
Junior

Odeslat příspěvekod Seagull 4. 1. 2010 16:47

Zdarec
mám stejný problém jako tady kolega co tuto větev zakládal. Bohužel ale nejsem na stolním PC ale na notebooku. Zvukovku bych koupil XFi do USB, sluchátka mám sennheiser PMX 100. Chtěl bych přejít na model "na doma". Uvažoval jsem o nějakých sennheiserech ( moje zkušenosti jsou s touto značkou jen pozitivní ). Líbily by se mi HD555 ( líbí se mi design i recenze a ohlasy jsou na ně pozitivní ) jenomže jestli to není na daný hardware moc velká "zhovadilost" , zesík a jinou zvukovku bych neplánoval, protože pendluju mezi domovem a kolejemi a chci sluchátka vozit sebou, ale ne haldu věcí k tomu. Samozřejmě je tady taky ta otázka ceny ( EMU + nějaký zesík něco stojí a já mám fakt tak akorát na ty sluchátka a XFi ). Mno tak jestli by tu byl někdo ochoten mi poradit jaký model sennheiseru koupit, jestli ty HD555 nebo se poohlédnout po nějaké horší řadě v tom případě jakou řadu (model)? Nebo jestli šáhnout po již výše zmiňovaných AUDIO-TECHNICA ? O:-)
Seagull
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka