sorry, ale musim to sem dat "DTX 60 jsou dynamická špuntová sluchátka, jejichž zvuková reprodukce bude pro vás překrásný zážitek a už nikdy nebude chtít jiné"
Jenže zas hudbu neposlouchám denně, proto mi přijde zbytečné dávat do sluchátek třeba 3 tisíce a výš. A pořád žiju v domnění, že za dva tisíce už by mohly být sluchátka s vyrovnaným zvukem.
Např. jsem slyšel výborné ohlasy na d-jays.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III
Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli"
a čím ty sluchátka hodláš krmit,tím satiem s fast portem?to si kup špunty za 66,- v Datartu EDIT:pokud k těm sluchátkám máš něco kloudnýho,normal MP3/MP4 s dobrým výstupem,našetřil bych ješrě 1000,- a koupil Phonak Audéo
Tak Satio nemá tak hrozný výstup, porovnával jsem jej doma Zenem MX a výstupy jsou podobný, ne-li Satio má lepší. Hudební výstupy jsou v top modelech od SE velmi dobrý, což potvrzují i recenze.
W910i má opravdu nic moc výstup, celkově mě překvapilo, že Satio je neskutečně hlasitý, ba hlasitejší jak Zen, takže je možné, že SE začal používat lepší hudební chipy.
Jinak říkáte, že ani za dva tisíce se nedají sehnat dobré špunty ?
S kvalitou ne, ale už i to značí aspoň přítomnost výkonnějšího chipu ne ? Doposud všechny SEčka měli vesměs ticho produkci kdy i na max. hlasitost to bylo sotva slyšitelné.
A např. takový Walkman W995, který je oceněn jako hudební mobil roku 2009 EISA, tak jsem jej porovnával zas s iPodem 4G Nano a kvalitativní výstup byl srovnatelný, ba ne lepší.
Dá se důvěřovat např. sluchátkám od AKG např. K 370 ?
Teď jsem v jedné recenzi např. četl odvážné tvrzení, že Sennheisery CX95 jsou nejlepší volbou mezi IEM sluchátky do 3000 ,- může to být pravda ?
no jestli soudíš podle hlasitosti,tak se tady nemá cenu ani hádat OT(sorry,já musím):Jinak k těm cenám kdo tam rozhodoval? Náhodou mám v rodině někoho s W995,takže jsem si vzal pěkně phonaky a šel jsem na věc,po první písničce od Metallicy jsem myslel,že půjdu zvracet Sennheiser CX95:nejlepší do 3000?to rozhodně ne