Beyerdynamic DTX 60

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kejsi87 31. 3. 2010 18:24

:arrow: carreaum17 tak co jsi vybral?

pokud by slo o me, tak ja sem si jeste minulej tyden vymyslel, ze se posunu na Phonaky (taky ze SHE9850), ale...pujdu az na IE8, stejne bych si je za pul roku koupil O:-) ^^
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 6. 4. 2010 00:00

Asi si připlatím, ještě taky řeším výstupní zařízení, protože jsem zjistil, že mobil hraje fakt líp jak Creative co mám, nechápu :))
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod pulDag 16. 5. 2010 08:10

Včera jsem si DTX 60 pořídíl. V porovnání s CX 300 mají méně basů, nehrají tolik "z kelímku" a začíná být slyšet prostor. Jsem však zvyklej na hd25, akg k518 nebo 6" monitory s 10" subem, takže mi méně basů, zvláště v hlučné dopravě, nepříjde jako výhoda. Konkrétně, sice zahrají v pohodě 25Hz, a mají zpočátku linearní průběh s téměř neslyšitelným propadem mezi 40 - 50 Hz, ale nemají ten správný úder, kick, attack (ať si každý vybere dle svého). Jako posluchač hlavně dnb, dubstepu, elektra a podobně laděných věcí bych moc nedoporučoval. Avšak taková Apocalyptica - Nothing Else Matters je nádhera. Verze od Metallicy postrádá právě už zmiňovaný kick na bubnech. Někomu se může zdát zvuk přehlednější, ale já preferuju přednes blížící se spíše živému vystoupení. Výšky jsou při vyším volume náchylnější k cinkání. Celková reprodukce je laděna výš. Posloucháno na usb zvukovce Lexicon Alpha. Na telefonu Nokia 5130 jen zběžně. Samozřejmě vše v mp3 (192kbs a výš) :idea:
pulDag
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smikee 18. 4. 2011 19:27

Zdravím. Mám jednu otázečku. Právě jsem si pořídil dtx60 a vadí mi nízká izolace. U creative ep630 jsem byl zvyklý na mnohem lepší. Má to pak za následek zvyšování hlasitosti a i tak pořád slyším hluk(poslouchám hlavně v metru,autobusu...). Zkusil jsem na ně nasadit ty nástavce z creativů(nejvetší),které jsou o trošku delší než u beyerdynamiců, ale stejně to není ono. Je snad konstrukce beyerdynamiců polootevřená? Nedoporučili byste mi případně nějaké nové nástavce, které by zajišťovali vyšší izolaci? Děkuji za odpověď :-)
Smikee
Junior

Předchozí stránka