Sluchátka na jógu

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Baki 4. 5. 2010 10:40

Zdravím,
moje mamka cvičí jogu a chtěla by u toho poslouchat hudbu z cd. Takže bych se rád zeptal, jaké by jste doporučili a proč. Nechce ale sluchátka do uší, což já osobně bych ve spojení s nějakou malou mp4kou považoval za ideální. Cena by měla být asi tak do 1500.
Díky za rady
Baki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nolwendil 4. 5. 2010 11:06

http://www.isluchatka.cz/prenosna/sennheiser-lx-90-style
Co něco takového? Klasické pecky by jí asi padaly z uší. Špunty by asi byly vhodnější... Jinak neměl by se člověk u Jógy uvolnit a soustředit do sebe, a ne na hudbu? Nebo si chce pouštět takovou, která jí s tím pomůže?
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pHp 4. 5. 2010 11:36

Nejpodstatnější je, aby si je vyzkoušela!
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kejsi87 4. 5. 2010 11:40

a kdyz spunty, tak ja bych mozna doporucil takove s obtacenim kabelu za uchem, at si za nej nezatahne, nebo neco :D o svych IE8 pri poslouchani prakticky nevim, ale u "klasickeho" vedeni kabelu mi to dost vadilo (az ted zjistuju, jak moc) ale zrovna me ted nenapada, jaky model (jestli vubec nejaky) je v takove cenove kategorii...
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Junior

Odeslat příspěvekod Nolwendil 4. 5. 2010 11:45

Třeba Soundmagic PL-50, ty mají klipy za uši, aby lépe držely, a mají je i na headphones.cz...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Baki 4. 5. 2010 15:08

Jako její představa byly nějaké uzavřené bezdrátové :)
Ale mamka, co o tom může vědět, že? :) ... jinak mě zaujaly ty SoundMAGIC PL50
Baki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nolwendil 4. 5. 2010 18:45

Bezdrátová sluchátka (full size) jsou většinou moc těžká na to, aby se s nimi nějak cvičilo. Pro cvičení jógy mi přijde nejlepší si před sebe dát magneťák s nějakou relaxační hudbou, a prostě ji poslouchat bez sluchátek. Pokud to není možné, tak spíše nějaké špunty či pecky, maximálně tak něco o velikosti Sennheiser PX100, větší už prostě budou vadit váhou a velikostí. Samozřejmě je pak potřeba mít na těle připnutý ten mp3 přehrávač a kabel vést tak, aby nevadil (pod tričkem).
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pHp 4. 5. 2010 18:49

Řešení jsou třeba bezdrátové špunty DigiFi Opera, ale když nechce do uší? Pak z menších TDK WR700, ale ty nemusí být zrovna pohodlné.
Obé také stojí přes 2000.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Topes 4. 5. 2010 18:51

klidne porty, univerzalni pouziti, pohodlny a nepadaj
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Baki 4. 5. 2010 20:40

Sluchátka chce asi proto, aby mohla vnímat je a jen hudbu, nic víc. Pokusím se jí domluvit, ať si pořídí nějaké ineary. Nějaký menší mp3 přehrávač se doma najde a cdčka ji na něj hodím. A kdyby jí náhodou ty sluchátka nesedla, tak si je nechám :)
Baki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johanx 5. 5. 2010 21:46

TDK WR700 by měla častěji na zemi než na hlavě.
Stereo: Naim Supernait 3, Naim Ovator S-400, Technics SL-G700, Tv: TCL65X925, sluchátka: AKG K701, Beyerdynamic Lagoon, Kino: Arcam HDA AVR 11, centr+surr. Swans
johanx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ipetrk 6. 5. 2010 00:35

Nechci, aby to vypadalo, že tu dělám nějaký promo, ale co některý z těhle:

http://www.sony.cz/hub/headphones/3

Jsou to všechno sluchátka určený pro "aktivitu", většina z nich by se měla vejít do tý stanovený ceny a kvalita by taky měla bejt ucházející. Ale osobní zkušenosti nulový (jednou jsem je držel v ruce a působily moc příjemně, kvalitní zpracování atp...).
ipetrk
Junior

Odeslat příspěvekod creat 6. 5. 2010 06:52

Baki :arrow: a čo by si povedal na niečo takéto:

http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1020352

Obrázek
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ipetrk 6. 5. 2010 13:24

Jen aby ty sluchátka nebyly moc těžký (vím, že váha je v pohodě), ale na cvičení bych preferoval lehký sluchátka a přehrávač připlej na ruce (na bicepsu), nebo na tričku...
ipetrk
Junior