Špunty s asymetrickým kabelem, cca 1000,-

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jannnn 15. 8. 2010 21:52

Jaké mam možnosti, když chci špunty zhruba za 1000 Kč, ale požaduji asymetrický kabel?

Našel jsem si:

DENON AH-C360 - tam mě vadí délka kabelu, 0,7m není moc (odkud se to ale měří? od delšího nebo kratšího konce?) a mít někde pod oblečenim ten spoj sluchátka-prodlužovačka, to mě moc neláká :/
SENNHEISER CX 300 II - tady by byl kabel asi ok, ale zase jsem na ně nečetl nějakou extra chválu, co se týká zvuku...
A pak nějaký ty kossy, k nim ale nemam moc důvěru...

Nějaké další tipy? Nebránim se nákupu ze zahraničí....
jannnn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 16. 8. 2010 11:51

Kolem litru jsou CX 300 docela dobré. Podstatné je nenaletět na padělek a nechat si prodejcem předem potvrdit provedení kabelu pro danou barvu!
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 16. 8. 2010 21:16

A kdybys měl porovnat ty denony a CX300 co se tyka zvuku, je nejaky vyrazne lepsi? :)
jannnn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 16. 8. 2010 21:25

"vyrazne" lepsi by bol az ked by si si priplatil ;-]
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 16. 8. 2010 22:15

Já vim, já vim ;) .. ale zas takový audiofil nejsem, abych do toho byl ochoten investovat tisíce :)
jannnn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 16. 8. 2010 22:24

to som si asi pred rokom tiez vravel ze mi stacia lacne a hotovo,ale ked to je take nakazlive a stale a stale chces lepsie ... :love: :D
obdivujem tych co zostanu pri tom zaklade :mrgreen:
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý