Koss portaPro a vymena jacku

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod EKKAR 18. 10. 2010 17:50

Jseš vedla jak ta jedla. "Starý komunistický pájky" Tě ještě přežijou, zato ty s.h.i.t.k.y, co se dají koupit v LIDLu nebo i v GM, GES a podobných krámech - ty odlítnou do nebe během půl hodiny opravdové tvrdé práce...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nolwendil 18. 10. 2010 18:47

ineee9 píše:v pajani chyba nebola lebo ked som pohol plieskom zvuk praveho sluchadla nesiel a ked som trafil poziciu kedy hral tak to slo ale len kym som sa nepokusil zasrovbovat vrch

Pozor na to, aby se Ti po zašroubování krytu na ten kryt nezkratoval nějaký kanál, jelikož je to vlastně zem. Je dobré jednotlivé spoje a poté i celý vnitřek zaizolovat páskou...
No, Bánská Bystrica je dost z ruky :-D
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod EKKAR 18. 10. 2010 19:41

Nevím o nikom přímo z BB - ale myslím že na http://www.ebastlirna.cz nebo na http://www.svetelektro.com se nějaký zdatný páječ najde zcela určitě.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ineee9 19. 10. 2010 13:55

Dal som to robit znamemu :) no pajka odisla ale ak jej stacio ze sa schladila mozno bude vpoho..K tamu spajkovaniu odizoloval som to v momente ked som odskusal ci to ide..ale ten ring sa mi uz pri skusani nezdal (bez pajkovania) aby som zistil ktory je pravy kablik, lebo raz siel raz nie. Po spajkovani to slo ale zauizoloval som to uzavrel a uz siel len pravy. Tak mi asi doslo ze ringu sa nechce pracovat tak som s nim pohol a siel. Ale nechcem aby mi to kazdou cestou hafrovalo tak som si to dal spravit jednemu panovi ;-)
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod pietrodani 15. 12. 2010 19:45

Ahoj Ondrew,

podarilo sa Ti to nakoniec zaspajkovat???
Mna to caka, som uplny amater, ak by som Ti mohol zavolat a poziadat o radu,bol by som vdacny...
S pozdravom

Peto.
pietrodani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KOZEL222 6. 10. 2011 22:15

Cus all mam uplne stejny problem... zaruka na kossy vyprsela ..po nejake dobe se mi utrhl kabel u jacku... dal sjem to na opravu do obchodu 2x mi to zpravili.. 2x se ty dratky z toho jacku utrhly... a to mi to na po druhy pridelal docela dost aby se to nemohlo urvat ale proste to nevidrzelo zadnou mez pevnosti... nevite nekdo co s tim ? uz sem fakt zoufalej premylel jsem o tom treba sehnat nejaky stary sluchatka a ucvaknout kousek kabelu s original jakcem a pridelat to na ty dratky.. slo by to vubec? pls poradte kdyztak na mail skucius@centrum.cz
KOZEL222
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krovak_cze 7. 10. 2011 06:30

ta cestina :) normalne to reklamuj, zaplatis nejakej poplatek kolem 200kc a kabel ti vymeni, maj dozivotni zaruku
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 7. 10. 2011 07:01

KOZEL222 píše: zaruka na kossy vyprsela ..

Ako mohla vypršať, keď je doživotna?
Ryan Giggs
TV expert

Předchozí stránka