špuntíky jays

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod AmPere 10. 9. 2010 09:32

nikdy by mě nenapadlo nad něčím podobným přemýšlet, sluchátka rok-dva skladujeme naprosto běžně a nikdy nikoho nenapadlo zjišťovat jak dlouho byla předtím skladována u výrobce/distributora atd..
sluchátka jsou v perfektní stavu, zabalena od výrobce v kartonové krabici s dvojitým kartonem, ze všech stran uvnitř krabice 3cm plastová pěna, samotná sluchátka jsou v papírové krabičce a zalitá v plastu.

na přímý dotaz výrobce odpověděl, že si není vědom ničeho, co by mohlo sluchátka během skladování negativně ovlivnit, a na sluchátka je samozřejmě dva roky plná záruka.

Máme rozbaleny všechny barvy vč. černých a není v nich naprosto žádný rozdíl ve vzhledu/vlastnostech či zvuku.

mimochodem, na stole mám nyní své cca 10 let staré AKG, které denně používám a za tu dobu žádný servis. spíše časem zrají jako víno (zlepšuje se zvuk i pohodlné usazení na hlavě) :-)
Specializovaný prodejce sluchátek.
Finalista ceny kvality ShopRoku 2012 - www.shoproku.cz
AmPere
Junior

Odeslat příspěvekod chockel 6. 1. 2011 12:41

Tak dnes som vdaka tejto super zlave aj ja objednal D-jays sea blue...som rad ze som vybral tie modre. Najskor som rozmyslal nad tymi le green ale tie v slovenskej verzii(sluchatka.net) neboli dostupne, aspom mne to tak ukazovalo. Objednal som si aj modre radians custom molded earplugs takze budem ladit a som zvedavy ako to dopadne :D
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snakepeace 7. 1. 2011 18:10

Mám tiež sea blue a som spokojný. Za tú cenu myslím dobrá kúpa. Trocha som možno čakal lepšie podanie priestoru pri nahrávkach klasickej hudby či orchestrálnych soundtrackov a snáď i trochu "čistejší, priezračnejší" prejav, ale v tejto cenovej kategórii sa nemôžem sťažovať. Inu basy sú tu veľmi zaujímavé, ich charakter ma celkom baví a skôr sa prikláňam k názoru Bínu s jeho recenzie, že sú dosť basové (nie prebasované) Keď si chcem vychutnať klasiku, nechávam to na posluch doma s K701-tkami...
HRT Music Streamer II (Harman/Kardon HD 970), BVaudio Headamp, AKG K701
snakepeace
Junior

Předchozí stránka