kombinovane sluchatka na von/na doma do 50-60 eur

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod chockel 9. 10. 2010 16:31

Zdravim. Uz dlhsi cas riesim dilemu ake sluchatka si vybrat. Moj rozpocet je zhruba tych 50 eur ale kludne doplatim zo par ešok ked to bude nutne. Moja predstava je taka ze by som s nimi mohol pocuvat aj cestou do skoly(autobus), takze by mali byt uzavrete.Tiez by som ich rad pouzival aj na domaci posluch.Po zvukovej stranke by mali byt vyrovnane, ale zas by mohol o trochu prevysovat bas alebo by aspom mal byt poriadne zahrany, ked je to treba. Ja v podstate pocuvam vsetko co je len mozne od rocku, jazzu, popu az po DRUM ktory zabera v mojom playliste najvacsiu cast. Asi aj preto mam velmi rad basy, neviem si predstavit ze by som mal sluchatka za neviem kolko penazi ktore by sice hrali uplne cisto ale basova zlozka by bola "plechova" :D Viem, niektory si pomyslia naco vaham, nech si na drum zoberem kossy. S kossami je to tak ako to je. Preslavilo ich to ze ponukaju za malo penazi vela muziky ale uz ma fakt nebavi pozerat sa nato, ked idem po skole a v pohode ich napocitam 10 kusov v jednom pavilone. Chvilkovo som po nich nenormalne tuzil aj ja, kamarad mi ich pozical a hned som si ich oblubil ale chcem vyskusat aj nieco ine nez len bum bum bum. Moj prehravac bol iphone 3g ktory som predal ale idem ho znova kupovat :D Terajsi prehravac je i pod nano 5g ktory sluchatka sice moc nevybudi ale mne to staci ;)
Dufam ze mi pomozete vyriesit moju dlho trvajucu dilemu. Ak ano, budem vam velmi vdacny :)
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas999 9. 10. 2010 17:53

Ked mas rad basy tak AKG K518 DJ/LE
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Turus 11. 10. 2010 23:19

vypocuj si Senn PX100, mozno ti sadnu su to zabavne sluchadla
Creative EP-630 > Sennheiser PX 100 >> HifiMan RE0 >>> Fischer Audio Eterna
Turus
Junior

Odeslat příspěvekod chockel 12. 10. 2010 08:57

ano pocul som o nich aj som o nich cital. Moc sa mi nelubia ale hraju zevraj super, vyvazenejsie nez KPP...pozeral som 3 typi od sennheiseru. HD218, HD228, HD238...vsetky su viacmenej dizajnovo zhodne ale 238ky su otvorene ale zato zevraj maju najlepsi zvuk. Teraz neviem ktore vybrat :/ Prosim ak mate niekto s nimi skusenosti, podelte sa o ne.
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 12. 10. 2010 12:23

Tomas999 píše:Ked mas rad basy tak AKG K518 DJ/LE

hraju hrozne, horsie nez porty a nebasuju-len hucia a to velmi neprijemne
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 12. 10. 2010 15:32

hd 228 som pocuval zopar minut v datarte a co sa mi najviac na nich pacilo bol bas,krasny,inak take,priemer,iste radsej by som namiesto nich bral znova akg k450-ky :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 15. 10. 2010 10:16

nakoniec som sa rozhodol pre senny hd 228...vcera som ich objednal tak pocitam ze v pondelok-utorok by tu UPSkom mohli byt ;) objednal som biele :P cital som foora a ludia na ne hovorili same dobre veci.pisali ze HD238 hraju lepsie ale izolacia je nulova nakolko su otvorene a ja otvorene nechcem.co z toho ze 238 hraju krajsie ked v autobuse by mi boli na 2 veci :D
...myslim si ze mi pasnu, basy maju "zevraj" krasne, to ma tesi.keby mi nepasli tak ich bud vratim alebo predam ale myslim si ze to nebude nutne.
chockel
Mírně pokročilý