Zdravim. Uz dlhsi cas riesim dilemu ake sluchatka si vybrat. Moj rozpocet je zhruba tych 50 eur ale kludne doplatim zo par ešok ked to bude nutne. Moja predstava je taka ze by som s nimi mohol pocuvat aj cestou do skoly(autobus), takze by mali byt uzavrete.Tiez by som ich rad pouzival aj na domaci posluch.Po zvukovej stranke by mali byt vyrovnane, ale zas by mohol o trochu prevysovat bas alebo by aspom mal byt poriadne zahrany, ked je to treba. Ja v podstate pocuvam vsetko co je len mozne od rocku, jazzu, popu az po DRUM ktory zabera v mojom playliste najvacsiu cast. Asi aj preto mam velmi rad basy, neviem si predstavit ze by som mal sluchatka za neviem kolko penazi ktore by sice hrali uplne cisto ale basova zlozka by bola "plechova"

Viem, niektory si pomyslia naco vaham, nech si na drum zoberem kossy. S kossami je to tak ako to je. Preslavilo ich to ze ponukaju za malo penazi vela muziky ale uz ma fakt nebavi pozerat sa nato, ked idem po skole a v pohode ich napocitam 10 kusov v jednom pavilone. Chvilkovo som po nich nenormalne tuzil aj ja, kamarad mi ich pozical a hned som si ich oblubil ale chcem vyskusat aj nieco ine nez len bum bum bum. Moj prehravac bol iphone 3g ktory som predal ale idem ho znova kupovat

Terajsi prehravac je i pod nano 5g ktory sluchatka sice moc nevybudi ale mne to staci

Dufam ze mi pomozete vyriesit moju dlho trvajucu dilemu. Ak ano, budem vam velmi vdacny