Rozdíl mezi AKG K430 a AKG K450

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dazo 1. 11. 2010 13:04

inak tu by mohol pomoct pan pHp !! keby sme poprosili ake su cca rozdiely medzy k430,k450 a FC700 poradil by si? dik :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KorenCz 1. 11. 2010 17:07

Tak kdo ho poprosi:D?
KorenCz
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 2. 11. 2010 13:08

K 430 má smysl kupovat pouze s omezeným rozpočtem. Nemají nic v čem by byly rovné K 450 (snad podobná konstrukce).
FC700 je řešení pro malý rozpočet, když nevadí větší rozměr, ale potěší možnost složení (oproti např. SJ5).
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 2. 11. 2010 14:04

pHp dakujem za vsetkych ;-)
a este takto,casom by som si rad zaobstaral dake sluchadla podobne tym fc700 ,cize
prenosne,skladacie nemusia byt , a skor zatvorene,mozno polootvorene.
kedze mam aj phonaky a aj hd595 tak tieto budu v podstate hlavne na akotak kvalitny(ohladne ceny) a mohutnejsi bass,nie zasa prebasovane!! bass by mal byt podobny ako na hd595,ten sa mi moc paci,cize mohutny,hlboky,radsej meksi ako tvrdy ;-] vyzivam sa totiz v hip hop basovych skladbach,mam rad ked to tak riadne "hrmi"a bass moze aj prekryvat spev,nemam rad totiz ked zacnu spievat(rapovat) a bass dost zoslabne!!!
a este aby to malo dobry priestor.
cize :prenosne,skor zatvorene ako otvorene,dobre basy-hutne,a priestor.
viac poziadaviek nemam kedze by to malo byt okolo 50-60 eur by to bolo nerealne :D
inak firmu akg som skusal,aj jays,tie uz nechcem,mne akosi zvukovo nepasuju,aj senny,cize by nebolo zle skusit aj inu znacku ;-] :D :love: napr.AT pripadne denon?!
Dik za rady ;-]
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cagin 2. 11. 2010 14:46

At něco co ma dvorix tušim es7 připadně možna osmičky ty maji ohromne basy.Šroubkem se daji zvětšovat.Levne to tedy nebude.
tady jsem začal
-------------

nyní jsem zde
----------------------------
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 2. 11. 2010 15:19

Moc požadavků současně. Průnik mi přijde nulový. S a J jsou vyautované. Zbývají tedy a-t, bd (slabé basy) a Ultrasone (drahé). Denon žel moc neznám.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 2. 11. 2010 15:38

ok.diky.
Co ma dvorix akosi neviem.a teda by som hladal supraarualne : )

php,nechapem to o tom pruniku? ! : )
asi by som teda rad vyskusal AT,tak este teda najst take,ktore sa dako priblizuju poziadavkam : )
ak sa nemylim aj zino by mohly byt ale su uz drahe!
Dik : )
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 2. 11. 2010 17:46

dazo, asi to uz bude trapne ze stale nutim moje sluchatka :D ...ale:Senn HD228
+zatvorene
+basy podla tvojich poziadaviek
+perfektna izolacia tam aj naspak, ale az ked si ich das nahlavu, logicke :D
+cena do 60 eur
+makucke nausniky, ani po 6 hodinach pocuvania nezacinaju tlacit na hlave, skor by som povedal ze po 15 minutach ich prestavas citit

+-priestor je slusny...urctie sa nevyrovna vacsim modelom ale na prenosne sluchatka je slusny, este k tomu v tejto cenovej kategorii

-minus by som videl v dost velkom Ickovom konektore, ale zas vyzera byt pevny a je na nom pekne logo sennheiser :D
-vysky zacnu byt zaujmavejsie po pohrani sa s EQ

...takze tolko odomna.

/este podotykam ze sluchadla su rozohrane zatial iba nejakych 30 hodin
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 2. 11. 2010 18:31

v pohode,akoze basy maju ozaj super,ale inak ma ich zvuk dako nezaujal,ale mozno s clipom by hrali lepsie,kedze som ich pocul v datarte na dohovie akom zdroji!
Ale ozaj by som rad 'ochutnal' daku novu znacku. : )
ale aj tak dik : )
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KorenCz 2. 11. 2010 19:20

Ještě bych tě pHp poporsil ,když už jsi tady, o srovnání AKG k430 a Audio Technica ATH FC700.
KorenCz
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 2. 11. 2010 23:36

mne sa dost pacia tie fc 700 :love: a ako su teda na tom pri tych mojich poziadavkach? fc700 tiez patria do rady "solid bass" ?
tieto ATH-WS50 tam patria to viem,ale ta cena :hm ,a aj tie su krasne :love:
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 3. 11. 2010 14:46

FC jsou 2x tak velký, s jinou konstrukcí, slušným zahnutým Jackem. Ne k solid bass nepatří (to je úplně nová řada).
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KorenCz 3. 11. 2010 16:18

Me nejde o velikost spíš o kvalitu zvuku.
KorenCz
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 3. 11. 2010 17:38

To je mi líto. Nejsem zvyklý o tom jen něco plácnout. Musel bych si obé v klidu poslechnout a na to bohužel aktuálně nemám čas.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 3. 11. 2010 17:45

páni,viete co!zacinaju ma prenasledovat hriesne myslienky!a to ze predam phonaky,dovod-viacmenej ich pouzivam do postele a tam mi robia velke problemy,nie a nie ich usadit. A kupil by som dake tie prenosne supraarualy nech aj za 70-80 eur,cize v podstate poziadavky take ako som pisal vyssie,hlavne krasny bass a priestor.
Tie ATHws 50 su teda ake?
Pripadne ine alternativy?!
Diky : )
dazo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka