Rozdíl mezi AKG K430 a AKG K450

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dazo 4. 11. 2010 18:46

takze som pozeral dake alternativy a moc toho na vyber nieje!a dajme tomu ze aj otvorene!
Cize : akg k450 tie som aj mal a boly dost schopne.
Dalej senn hd238 ako su na tom proti 228 neviete?
Potom este snad ath ws50
a mozno aj zino.
Neviem ktore teda :-(
poradi dakto? dik :D
Naposledy upravil dazo dne 4. 11. 2010 23:37, celkově upraveno 1
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KorenCz 4. 11. 2010 22:23

Už jste mne zase zvyklali....vážně nevím AKG K430, Audio-Technica ATH FC700 popřípadě Senny HD 228...cena je cca stejná všechny uzavřené, všechny by se mi líbili...no jo jenze ktery koupit..uz jsem asi votravnej:D
KorenCz
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 4. 11. 2010 23:36

tie akg budu analiticke ako kazde akg,co sa mne osobne dost paci :-) a menej basove proti sennom,tak aj podla toho sa riad,ze kolko chces basov.
a tie fc700?? tazko povedat :hm
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KorenCz 4. 11. 2010 23:45

Ty Senny v tyhle trojce radim spis na treti misto..spis mi slo o ty AKG a FC700..asi si budu muset hodit mincí.
KorenCz
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 5. 11. 2010 00:32

pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KorenCz 5. 11. 2010 18:24

díky pHp, ale bohužel mne hlavně zajímá srovnání K 430 a FC700, které jsem bohužel nikde nenašel
KorenCz
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 6. 11. 2010 23:47

tak zatial som rozhodnuty pre bud akg k450 alebo senny hd 238
cize k450 som uz mal,pacilo sa mi na nich:priestor,analickost,vysky,basy usly.
nepacila sa mi deka.
cize hd 238 maju podobne basy ako hd228? tie som pocul,basy super :love:
kedze maju ine menice a aj su otvorene preto sa pytam !! a este o co zhruba je zvuk 238 lepsi ako 228? o priestor pripadne vysky?! a asi na 238 mi bude chybat analickost ci?
dufam ze ich dakto vobec pocul a poradi.dik ;-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 7. 11. 2010 00:29

poradím ti jít stejně do vyšší řady sluchátek, oproti Phonakům budeš zklamaný ;)
Mimochodem díky za ten OT tady.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dazo 7. 11. 2010 01:03

ja viem ze v podstate idem nizzsie,ale co uz :hm
a OT? ja viem,nechcel som zakladat nove vlakno :pozor ,ci? :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 7. 11. 2010 18:00

Ked som vyberal sluchatka bol som si 100% isty ze berem 238 lenze potom ma napadlo: co z toho ze maju lepsi zvuk ked aj tak ich budem nosit prevazne v autobuse, vonku, v triede ( kdo ma pocuvat tie zvasty uciteliek :D) a tam su mi otvorene na dve rite...v mojom pripade uz bolo na vyber iba bud z prenosnych ZATVORENYCH supraauralov alebo spuntov no a kedze som chcel vyskusat nieco nove a zaroven imidzove tak som kupil supri. Niekedy sa proste clovek musi sam seba opytat co od nich ocakava a na co ich hlavne bude vyuzivat. Ja na nich pocuvam aj doma a to neustale obzvlast teraz ked uz mesiac cucim IBA doma. Spunty som viac ako 2 hodiny v uchu nezniesol. Vcera som pocuval 6,5 hodiny a mal som pocit ze nemam nic na hlave a ta hudba mi hra v mozgu ^^ Inac ak sa mozem spytat, aky je dovod ze ides do lacnejsich, prenosnych supraauralov? Pytam sa preto lebo mas phonaky. A pytam sa iba zo zvedavosti. Kazdopadne, aj tak si myslim ze nakoniec skoncis pri hd228 uvidis :mrgreen: Ked uz zvazujes 238...chces na nich pocuvat prevazne vonku alebo doma? Ak vonku tak na 238 si zvuk moc neuzijes.

-- 7. 11. 2010 17:05 --

Sam sebe by si si nafral do huby keby ides znovu do k450, no nemam pravdu? :mrgreen:
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 7. 11. 2010 20:37

no tak do tych supraarual idem preto lebo phonaky pouzivam casto v posteli a ked si lahnem tak sa mi akosi zmeni tvar vnutri ucha a nemozem a nemoze ich dakedy usadit,a to uz mi fest lezie na nervy :hm
tak teda stale vyberam medzi k450 a hd238.
a co sa tyka hd228 dnes som ich na drzovku zapojil v datarte do mojho clipu a boli vcelku fajn,basy neuveritelne :love: trocha chybal priestor,a preto sa pytam aky je rozdiel medzi 228 a 238 ?
basy su na rovnakej "mohutnej" urovni? a priestor je väcsi kedze su otvorene? a este 228 maju 24 ohm a clip bol naplne tak ci 238 ked maju 32 ohm ci nebudu hrat slabo,totiz som to tu dakde aj cital ze hraju slabo?!
a chcem ich pouzivat v podstate doma takze mozu byt aj otvorene :D
tak ako k450 sa mi dost pacili,zvuk nadupany az na tu deku :hm tak teraz neviem ci jedny alebo druhe :-l
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 7. 11. 2010 21:21

No ja ked som mal nano piatej generacie tak sa mi zdalo ze hraju dost slabo, ale na notebooku a na mp3 hraju dost hlasno. Co sa tyka 238 tie budu hrat slabsie ale zas nie o moc. Aj som to tusim niekde cital. No pokial ich chces na doma tak nevahaj a ber teda 238. Ja by som tak tiez spravil keby som ich mal cisto na DOMA. Do autobusu by to bol totalny nezmysel ;) Budem ti trochu zavidiet zvuk, ale ty zas mne izolaciu :D Inac musim uznat ze moje izoluju perfektne. Dokonca lepsie nez moje circumauraly co mam ku kompu a nausniky obklopuju celu hlavu podotykam. Jemna deka tu sice je to je pochopitelne ale zase krajsie basy som este nepocul. ESTE nepocul! :D
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 7. 11. 2010 21:29

ved to ved to,tie basy ma lakaju,ale ci su teda v takom ohromnom podani aj na 238-ckach?!halo poradte dakto plis?!! :-(
no este sa teda rozhodujem ;-]
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 7. 11. 2010 22:01

Takze takto: keby si povedzme predavajuci v sluchatkovom obchode a vyberam si medzi k450 a senn 228 a moja podmienka je nech maju super basy, ktore by si mi odporucil? :D Pytam sa len preto ze k450 som este nepocul ale kazdy ich basy prechvaluje...ale ako to naozaj je v porovnani s mojimi 228? Uz si ich pocul aj na svojom klipe takze davaj :D A ne ze nee!
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 7. 11. 2010 22:06

no dnes som ich pocul na clipe,ved som to pisal vyssie :D a co sa basov tyka tak asi by boli hd228 :love: ale aj tie k450 maju super bass :D
dazo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka