Hm,ja ich vecsinou dopujem clipom + a absolutne nieje s tym problem takze aj audigy ich utiahne
A zvukovo? Nic lepsie som este nepocul,to som mal aj phonaky a hd 595 isli uz z domu.Basy nadupane,presne,mohutne,hlboke,stredy tiez super,vysky,kkso cinkanie,jemnost,proste krasa

Rychlost maju velmi dobru,dakedy som prekvapeny ako podaktore pesnicky hraju bez vseliakych dozvukov,a to aj co sa basu tyka!!Hlasne pocuvanie je monumentalne a velmi akcne!!Priestor na jednotku,pohodlie taktiez

a su aj velmi lahucke!!Kabel taktiez na jednotku
Vypada to tak ze su ozaj velmi presne a realne ako pisu predajcovia v info o nich.Podaktore pesnicky co som pocul uz 100x tak stale sa v nich objavuje kopa novych zvukov.
Pocuvam hlavne dance a hip hop a zvladaju to super,ale aj metal!!
A soundtrack twilight 2,brdo,uzasne daco
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
Hlavne tato :Lykke Li-Possibility
Skusil som aj philla colinsa aj daky red hot chili korenie a som sa citil ako keby som bol na podiu s nimi,proste nemam na ne kriveho slova!!Mozno sice to ze sem tam troska ostrejisi zvuk,vysky,ale je to v pohode
![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
Proste zvuk akg mi velmi velmi sedi a tieto K 540 si zasluzia logo AKG

Ale nie kazdy musi zdielat moje nazory,tak som zvedavy na reakcie inych posluchacov.Inak este su asi neni plne zarorene,maju cca 80 hod.
Asi som cakal zakedy AKG vyda konecne taky univerzalny model zo super zvukom a pohodlim a konecne som sa dockal
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530