Majú plusy aj mínusy, ale tak pekne po poriadku... Mám ich takmer rok, čierne aj biele (9550/9551) - hrajú rovnako.
Zvuk:
- basy - keď poriadne utesnia ucho, máš pocit, že si dal hlavu do subwoofera

... pekné mohutné, celkom rozlíšiteľné, na tú cenu až veľmi, nič dunivé typu Koss (fuj), zvládajú veľmi nízke frekvencie, ktoré v iných slúchadlách úplne zanikajú
- stredy - môžu byť, nesťažujem sa
- výšky - ja by som povedala sladké

... nič, z čoho by ti mal prasknúť mozok
Zvukovo sú pre mňa za tú cenu na tanečnú a techno hudbu ako stvorené - môj favorit. Napr. v dark electro nezvládajú až tak dobre krikľavé výšky - ale zase to je extrém tej hudby - na to mám Aurvanu InEar2 - tiež nič super, výšky len do 16kHz.
Konštrukcia:
- kábel - OMFG!!! síce nezamotá sa ti, ale málokedy pôjde tam, kde ty chceš, mikrofónový efekt až hrôza, treba pripnúť na oblečenie, alebo nosiť pod tričkom
- silikóny - veľmi jemné, po pár hodinách používania ešte zmäknú a vynikajúco utesnia ucho... oproti Sony jedna báseň
- rozmerovo vojdú asi do každého ucha, máš 3 veľkosti silikónov a veľmi, veľmi ľahké, celoplastové, uzatvorené - aj keď dakde písalo že len polouzavreté...
Inak ja ich používam na Sony S639, A845 a sestriných Philips Muse a GoGear - nesťažujem sa, na Sony treba zapnúť Clear Bass, inak po basoch nemáš ani stopy, ale potom je to pekne natlakované, až sa bojím o svoje ušká.
Na N5800 na tom bežnom prehrávači ale znejú, ako keby si bol v studni

V porovnaní s Koss Porta sú čistejšie a basovejšie a počuť aj veľmi nízke frekvencie (Psyclon Nine - album Inri), so sestrinými Sony EX40 dunia trocha viac a prejav nie je až taký čistý a čitateľný.
Viac poradiť neviem, nemám nejaké super audio vybavenie.