Sluchátka k Samsung Galaxy S

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 15:47

Čau lidi poradili byste mi nějaký dobrý sluchátka k sgs do 1000kč? Vůbec se v tom nevyznám nevím který jsou dobrý a který ne ale poznám kvalitu zvuku a hudební sluch mam. Nejradši bych asi nějaký špunty nebo pecky ale nechci ty klasický ty mi moc praktický nepřijdou když je budu chtít tahat všude s sebou. Ty co k mobilu dodávaj nejsou úplně nejhorší ale když zapnu 5.1 zvuk je to spíš ještě horší než lepší :-)...předem díky za vaše rady :-)
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 1. 1. 2011 15:57

A-jays Two bych doporučil. A na 5,1 zvuk zapomeň, brr.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 17:31

proč bych na něj měl zapomenout? Já sice teda ani pořádně nevim co to je, ale ten zvuk by měl bejt kvalitnější ne? :)

...a jinak ještě bych se chtěl zepat podle čeho vůbec mam vybírat ty sluchátka? já se v těch parametrech nevyznm a vůbec nwm co to znamená :D...jinak cena do 1000kč tim sem nemyslel těsně pod 1000kč, ale mohli by bejt o pár stovek levnější, já jsem nedávno utratil všechny svoje peníze za SGS a budu muset ukecat rodiče aby mi na ně dali nebo pujčili, ale už to vidim, táta má představu že sluchátka stojí tak 200kč, takže když se ho zeptam tati koupíš mi sluchátka za 1000kč, ani si radši nebudu představovat tu jeho reakci a ty kecy jako dyď ani nevíš jak budou hrát když si je nemůžeš vyzkoušet, jsou to zbytečně vyhozený peníze a bla bla bla...musim ho nějak přesvědčit že to fakt za to stojí chápejte :D:D:D
Naposledy upravil BiGSh0cK dne 1. 1. 2011 17:37, celkově upraveno 1
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 1. 1. 2011 17:33

BiGSh0cK píše:proč bych na něj měl zapomenout? Já sice teda ani pořádně nevim co to je, ale ten zvuk by měl bejt kvalitnější ne? :)

ne
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 17:38

dobře tak ten 5.1 zvuk teda necham bejt:D...odpověděl jsi mi dřív než jsem stihl upravit svuj příspěvek :D
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 1. 1. 2011 17:52

Můžeš spoléhat jen na recenze a na názory na forech, parametry jsou úplně nanic.

Jinak říkám znova, a-jays two.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 1. 1. 2011 18:15

můžeš taťku odkázat na fakt, že špuntová sluchátka díky izolaci méně namáhají sluch (o jejich nevýhodách se zvýšeným tvořením ušního mazu se zmiňovat nemusíš). Taky možná může pomoct, že lepší sluchátka zahrají lépe píseň bez toho, aby si posluchač musel zvyšovat hlasitost na "faktsuperbasy" (což je v mnohém případě pravdou).
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 19:29

no tak to asi neprojde protože já už jedny špuntový sluchátka mám, ty co byly přibalený k mobilu. Jako nejsou zas tak strašný že by se z nich ta hudba nedala poslouchat ale neni to to samý jako když si to pustim ze sluchátek z počítače tak bych chtěl nějaký lepší no...ale jak poznám kvalitní sluchátka když jak říkáš z parametrů se nic nedozvim a zrovna tyhle mi doporučil jen jeden člověk někde na internetu a ještě horší věc jak o tom přesvědčím tátu že právě tyhle jsou ty pravý...jestli říkáš že se kvalita pozná jenom tak že si je prostě vyzkoušíš tak to musí teda existovat i nějaký sluchátka za 400kč, který budou hrát stejně ne?
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 1. 1. 2011 20:32

co to je za blbost...? Mnohokrát existuje levnější možnost, kdy sluchátka hrají perfektně za menší cenu, ale tady už není moc kam se hýbat. Můžeš se podívat do bazaru, jsou tam A-jays One, jestli je prodejce už nedal pryč.

Bína nemá označení Sluchátkový recenzent jen tak... Jinak radí ti určitě dobře.

Pokud opravdu chce něco okolo 400,-, tak třeba http://headphones.cz/inshop/prenosna/sp ... c-pl18.htm nebo Creative EP-630.
Nemůžeš však chtít zázraky.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 21:39

a je velkej rozdíl třeba mezi a-jays two,one a creative ep-630? já vim žes říkal že to nemá cenu číst ale podle těch parametrů vypadaj uplně skoro stejně :D...u těch a-jays two se mi líbí pěknej tvar tý gumy nakonci, takže asi budou i příjemný do uší žejo :D...já nwm, tak těch 750 kč za ně by možná ještě šlo, když vydrží dlouho a nebudu muset za pár měsíců kupovat nový :)...ale ještě najít pevnej obchod v okolí českých budějovic kde je prodávaj, protože dávat dalších 150 kč za poštovný se mi fakt nechce :D

...a co má bejt podle tebe jako blbost? :D

EDIT : tak obchod v čb jsem našel, takže asi do nich pujdu teď ještě překecat tatíka :D:D:D
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 1. 1. 2011 21:44

Dvorix asi poukazoval na tuhle větu
tak to musí teda existovat i nějaký sluchátka za 400kč, který budou hrát stejně ne?

Jinak Two jsou prostě o trošku ve všem lepší než One, které jsou výrazně lepší než EP-630. Znova ti říkám, čísla od výrobců jsou nanic.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 21:44

a co a-jays three? :D
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 1. 1. 2011 21:45

Ostřejší zvuk, světlejší, podle mě nemusí sednout každému.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 1. 1. 2011 21:53

takže radši two nebo three?

-- 1. 1. 2011 21:53 --

a taky se chci ještě zeptat zkoušel už jste je vůbec někdo na samsungu galaxy s? ptz na každym zařízení taky můžou hrát jinak žejo:)
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 1. 1. 2011 21:55

Ty sluchátka mají svůj charakter, tou změnou zdroje je změníš minimálně, prostě to podle mě moc řešíš.

Máš rád ostrej a světlejší zvuk? Pak si kup trojky, jinak dvojky.

Bína
Sluchátkový recenzent

Další stránka