Sluchátka k Samsung Galaxy S

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 4. 1. 2011 15:24

:D:D:D tak toho jsem si nevšiml :D...tak jo objednám to od nich :D...ještě se radši zeptam jestli je ten obchod ověřenej aby mi nepřivezli zabalenou cihlu ale asi jo kdyžs mi ho sám navrhnul žejo :D:D
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 4. 1. 2011 15:36

jo, je v pohodě
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 4. 1. 2011 16:34

a ještě se chci zeptat nevíte jak se ruší objednávka u x-store? :D...mam jim napsat email nebo to maj někde na stránkách? a nebudou pak za to chtít nějakej storno poplatek?
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod jmacourek 5. 2. 2011 14:32

Zdravim. Jenom poznamka k tomu sgsku a zvukovemu vystupu. Zvuk je srovnatelny, ne li lepsi nez z iphonu. Bohuzel, az po upravach a vyhazeni kravin ktere tam nacpal samsung. Obsazeny kodek v telefonu je wm8994. Kdo ma zajem necht si pohleda na googlu datasheet. Cip ma dokonce hw parametricky ekvalizer. To jsem u zadneho jineho telefonu nevidel. Ve zkratce. Kdo ma zajem o kvalitni zvuk na sgsku musi chte nechte rootnou a nahrat neofiko rom a hlavne kernel s upravou od supercuria + nahrat app vodoosound. Po provedeni tehle uprav telefon co se zvuku tyce nepoznate :-) i kdyt je mi jasne, ze to neni pro kazdeho (hlavne diky zaruce) urcite se to vyplati. Jinak sluchatka, ktera jsou dodana s telefobem stoji za starou belu velmi slusne receno. Sam jsem na radu Biny objednal phonak audeo a jsem spokojen (diky Bino :-) ). Zvuk je srovnatelny se stolnimi ath-a700 coz byl muj cil.
jmacourek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhitmen 19. 3. 2011 19:11

jmacourek > Díky za info zkusim se po tom mrknout a jsem rad, ze na tom SGS neni se zvukem aspon katastrofalne :-)
hhitmen
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 21. 3. 2011 17:46

No ja mam Samsung Wave, ktory ma rovnaky audio čip ako SGS (Wolfson WM8994), takže by teoreticky mali hrať plus/minus rovnako. Lenže Wave hra podľa recenzii lepšie (SGS som nepočul). Zrejme to robi rozdielny SW (Bada vs. Android). A môžem povedať, že podľa môjho ucha hra Wave o čosi lepšie ako iPhone 4. Dokonca hra minimalne tak dobre (ak nie lepšie) ako Clip. Clip aj iPhone mam doma tak som ich podrobil "testu" na viacerych druhoch a modeloch sluchadiel, vratane Triple fi.

Inak tu je porovnanie zvuku SGS a iPhonu: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_g ... -500p6.php. iPhone hra udajne lepšie.
Tu je o Wave: http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_w ... -480p6.php.
Ryan Giggs
TV expert

Předchozí stránka