Radians-custom molded earplugs

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dazo 20. 1. 2011 00:19

dobre chockel,uz sa ohol :D ides ;-]
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 20. 1. 2011 08:26

Vidim, ze niektori clenovia fora by si za EURo nechali vrtat do kolena a este popri tom riskuju svoje zdravie.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bína 20. 1. 2011 11:38

To víš, 80 Euro za kvalitní výrobek je moc, raději si za 15 euro koupím něco co nebude fungovat(vlastně by nikdo ani pořádně nemohlo), zničí mi to sluchátka a může mě to přivést do nemocnice :)
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod chockel 20. 1. 2011 17:01

Ale dee :D Ja som to proste len chcel vyskusat, peniaze nie su problem. Na chybach sa clovek uci a ked sa raz popali tak to uz nezopakuje. Mne sa to zdalo byt celkom zaujmave tie radiansy lebo co som pozeral recenzie aj videa tak kazdemu sa to podarilo, to len ja som taky looser asi haha :D A neviem co si myslel tym kvalitnym vyrobkom za 80 eur ale ak to boli custom nadstavce tak u mna by to zrejme nemalo vyznam kedze sluchadla menim jak ponozky a naisto viem ze zvukovo budem chciet ist este vyssie...na d-jaysi sa to robit neoplati lebo pribalene silikony mi vyhovuju...tie radiansy to bol proste taky stav zvedavosti, ved to poznate ;)
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cagin 20. 1. 2011 17:41

Známe můj stav zvědavosti skončí velmi velmi špatně ....pro moji peněženku.
tady jsem začal
-------------

nyní jsem zde
----------------------------
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TheUnheard 16. 2. 2011 00:22

TheUnheard píše:... podarilo sa mi zasr*t tie kovove mirezky na sennoch :grr: takze mi skoro vobec nehralo prave sluchadlo ale nastastie to ihla dala trosku doporiadku(neviete niekto ako to co najlepsie precistit?) ...

viete ako som to vycistil? :-)

"Dobrý deň

Vaša reklamácia bola hodnotená ako oprávnená. Vaša reklamácia bola riešená výmenou reklamovaného tovaru za nový."

ano, viem ze som $*@!# v ociach obchodnikov a sam som proti tomu aby sa take veci uznavali ... ale sprosty maju stastie(aj ked ho mam vacinou malicko) :-) ... mimochodom ak by niekto zabudol jedna sa o senny IE 8 kt mali 2 tyzdne od kupy ...
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 16. 2. 2011 00:26

Kokos,ty mas ale pech :D
Super :tleskani
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 16. 2. 2011 12:49

TheUnheard píše:sprosty maju stastie
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod chockel 17. 2. 2011 12:15

No tak to mne pofer :D
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Benik.3 10. 5. 2013 16:26

TheUnheard píše:kto to skusi do tretice tak toho fotku si popytam a dam si ju zaramovat nad postel :D ... do zlateho ramceka! :love:

Omlouvám se ta otevření starého topicu, ale chci vidět tu mojí fotku nad postelí ve zlatém rámečku! :P :mrgreen:
Obrázek
Obrázek
Benik.3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 12. 5. 2013 11:22

posli foto do SZa bude aj fotka v ramceku :D ... a mozes napisat aj ci to je "funkcne" :D ...
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Benik.3 12. 5. 2013 14:44

Tak fotku můžeš klidně stáhnout odtud :D

Funkční to opravdu je. Supr to těsní a hlavně mi to furt nevypadává jako s klasickýma nástavcema (hlavně pokud s tím chce člověk mluvit nebo žvejkat).
Na druhou stranu jsem to čekal trochu pohodlnější...
Benik.3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 12. 5. 2013 15:39

ale ja som myslel fotku tvare osoby :D ... aale tak mozem aj/len sluchadla :D ... ale asi to bude len v cierno bielom lebo farebnu talciaren doma nemame :( ....

tak to potom gratulujem k uspesnej vyrobe :D ... a co su to za sluchadla? :) ... podarilo sa to na 1. krat? :) ... pohodlie je velka samostatna kapitola pri CIEM resp tych nadstavcoch :) najlepsie by bolo keby sa dalo spravit aspon tak 5 parov odliatkov, potom by ti zaslali vsetky akrylove skrupiny bez osadenych sucasti, dalej by si to odskusal v pohodli domova ktore ti najviac sedia a az nasledne by sa osadila elektronika :) ale to by stalo trosku ine €€€ + veeeela casu :D ... ale myslim ze to nie je nonsens pre tych co maju dostatok €€€ :) ... a to s tym pohodlim je urcite aj tym ze to bolo "neodborne" tzn mozno si to uplne nevychytal ale tak ani u fonologa to nie je vzdy zarucene dokonale(mame skusenosti) :) ...
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Benik.3 12. 5. 2013 16:06

:D Hele fotku nech plavat, ale klidně ti pošlu i tu tvář :D

Sluchátka jsou to MEElectronics SP51. Doporučili mi je na head-fi a hlavně mi zrovna ten víkend, co jsem se ptal, dali asi 55% slevu :D
Sluchátka jako takový hrajou supr (aspoň na mě, neznám ty super hi-fi :) ).

Co se týče té mřížky, byla to první věc, která mě napadla, když jsem poprvé viděl to video. Ono když se podíváte dobře, tak po vyndání z tý hmoty to vypadá, že tam ty mřížky nemá a hmota se prostě trochu natlačí dovnitř. Já to přelepil lepenkou.

Co se týče pohodlnosti, ono je to taky tím, že je to dělaný úplně přesně a ta hmota není poddajná, aby se to popřípadě ještě samo dotvarovalo. (Při výrobě těch custom fitů to lehce opracují).
Já jsem to dělal s lehce pootevřenou pusou. Viděl jsem to tak na videu o výrobě nějakých těch značkových customů. Je to kvůli tomu, že při zavřené puse je otvor v uchu menší a tudíž by při otevření mohlo dojít k uvolnění a netěsnosti nástavce.
Škoda jen, že se mi druhý levý nástavec nepovedl napoprvé (špatně jsem tam nasadil sluchátko a protrhl nástavec ze strany). Navíc mi pak ještě praskl při vrtání. Jinak by mi zbylo ještě na dva nástavce (jeden jsem dělal ze 1/4 hmoty)
Benik.3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 12. 5. 2013 16:36

nenechal som plavat :D ... jak som sluboval :D ...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

tak s takou zlavou to radost kupovat :D ... sak casom budu mozno aj lepsie sluchadla ;) ... i ked podstata je aby bol clovek spokojny s tym co pocuje nie pchal prachy tam kde ich netreba :) ...

skoda(alebo skor ako dobre :D) ze ma to nenapadlo to zalepit tiez :) ... ale tak nebyt tej chyby nemal by som 1964T :D ...

hej, viem ako to je stym aj stym, prezil som si oboje :) ... a ja som taktiez robil 1 nadstavec =1/4 dodavanej hmoty ale pre uplnu dokonalost by to chcelo asi aj tu 1/2ku a potom to trosku opracovat :) ale to uz radsej lepsie prenechat profesionalom :D ...
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka