Hele fotku nech plavat, ale klidně ti pošlu i tu tvář

Sluchátka jsou to MEElectronics SP51. Doporučili mi je na head-fi a hlavně mi zrovna ten víkend, co jsem se ptal, dali asi 55% slevu

Sluchátka jako takový hrajou supr (aspoň na mě, neznám ty super hi-fi

).
Co se týče té mřížky, byla to první věc, která mě napadla, když jsem poprvé viděl to video. Ono když se podíváte dobře, tak po vyndání z tý hmoty to vypadá, že tam ty mřížky nemá a hmota se prostě trochu natlačí dovnitř. Já to přelepil lepenkou.
Co se týče pohodlnosti, ono je to taky tím, že je to dělaný úplně přesně a ta hmota není poddajná, aby se to popřípadě ještě samo dotvarovalo. (Při výrobě těch custom fitů to lehce opracují).
Já jsem to dělal s lehce pootevřenou pusou. Viděl jsem to tak na videu o výrobě nějakých těch značkových customů. Je to kvůli tomu, že při zavřené puse je otvor v uchu menší a tudíž by při otevření mohlo dojít k uvolnění a netěsnosti nástavce.
Škoda jen, že se mi druhý levý nástavec nepovedl napoprvé (špatně jsem tam nasadil sluchátko a protrhl nástavec ze strany). Navíc mi pak ještě praskl při vrtání. Jinak by mi zbylo ještě na dva nástavce (jeden jsem dělal ze 1/4 hmoty)