Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod SlashBJ 10. 3. 2014 22:22

Jojo, taky s tím bojuju :-(, tenké kabely nejsou :-D
SlashBJ
Junior

Odeslat příspěvekod Skeptický 11. 3. 2014 11:52

Manželce jsem ty MH1 překabelovával. Kablík jsem koupil na lunashops.com za 4$ už hotový.
Skeptický
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mettys 11. 3. 2014 22:11

Zdravím, hledám něco na rock/metal/vážnou hudbu do cca 700.
Buď jsem přemýšlel na Fake IE80, nebo nad nějakým náhlavním kusem, tam bych byl ochoten obětovat cca 1000,- Nějaké tipy? :) (Tedy za špunty max 700, náhlavní do 1000)
Vím že tu je podobných dotazů dost, ale každý je něčím jiný.
mettys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Robo 14.85 16. 3. 2014 14:13

Zdravím skúšali ste niekto Slúchadlá dodávané s telefónom Samsung galaxy s4 Samsung HS 330?
Porovnával som ich zo Sony MH1C na viacerich zdrojoch a tie Samsung hrajú lepšie.
Majú podobný zvuk ako Sony ale sú mierne svetejšie, majú lepšie rozlíšenie detajlov a lepšie podanie priestoru.
Kúpil som ešte jedny za 20 eur a myslím že za tú cenu nemajú konkurenciu.
Nechápem že sa tu ešte o nich nikto nezmienil.
Robo 14.85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas999 22. 3. 2014 11:38

Niečo do 30€ pre ženu, záleží je na vzhľade... Na behanie a na bežné používanie.
Skôr niečo menej basové.
Moje typy sú Soundmagic es18, es10 poprípade MH1C (tam ale ten kábel bude asi problém pri behaní). Nejaké iné nápady?

P.S.čo hovoríte na AKG K323?
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Doodier 22. 3. 2014 19:15

MH1C na běh fakt nedoporučuju. Sám jsem běhal s jays a-jays a ta mikrofonie je dost hrozná. Člověk si na to po pár týdnech/měsících zvykne, ale pokud je možnost zkusit něco jiného tak nevidím důvod zvykat si.
Doodier
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SlashBJ 22. 3. 2014 21:12

Když koupím MH1 a pkábluju je s tím, že si udělám kabel na míru (nosím přehrávač na límci, maximálně na rameni, tak se jich nemusím bát ne?
SlashBJ
Junior

Odeslat příspěvekod Feldrod 23. 3. 2014 16:20

Dobrý den,
Jelikož mám rád dobrý poslech Electra, DnB, ale dokonce Metalu a Rocku tak se ptám na sluchátka do cenové relace 1000kč. Bohužel ani mírně přes nepůjde.
Slyšel jsem, že mh1c od Sony jsou naprosto luxusní, nevadí mi mikrofoní efekt, to vyřeším sám(aniž bych vyměňoval kabel), ale mám strach z výdrže. Vydrží mi horší zacházení? Pokud ne, jsou tu sluchátka v této cenové relaci co vydrží?
A jestli mohu otázku co se týká mh1c: Prodává PrimaMobil.cz doopravdy novou verzi mh1c?
Děkuji
EDIT: Přehrávač bude Sony Xperia tipo a v případě nouze : PC+Prodlužovací kabel+sluchátka.(To jen v případě nouze. Na tohle si budu kupovat levné MDR-ZX100)
Feldrod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 24. 3. 2014 13:47

SlashBJ: Ne nemusis, mikrofonni efekt zpusobuje hlavně ten blbý kabel.

Feldrod: Na ZX100 se vyprdni, to jsou vyhozene penize, kup si k PC prodluzku a radeji ty penize vraz do tech spuntu. MH1C ti s klidem doporucim, hrajou fakt skvele, bassy jsou silne, neprebuzené. Neboj, vydrzi i horsi zachazeni. Prave ten kabel na ktery vsichni nadavame ma asi jedinou vyhodu v obrovské mechanické odolnosti :) A vlastne on by ten kabel nebyl ani tak hrozny, nebyt toho dalkoveho ovladani u leveho ucha, to umisteni je naprosto na presdrzku a jeho vaha mi vytrhavala levé sluchatko z ucha.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Feldrod 24. 3. 2014 14:07

Levý? Mno super :) Takže ovládání není pro mě problém(jsem sice pravák, ale u Wireless/Headsetů jsem zvyklý zrovna na levou ruku) a váha... si nějak omotám :D
Edit: A jo... Viděl jsem někde mobilní zesilovač. FiiO nebo tak nějak.
Myslím si, že stál cca 6-7 stovek. Je to dobrá koupě? (Když zbydou penízky, když jsou MH1C tak levná)
Feldrod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 24. 3. 2014 14:11

No vsak uvidis. Ja si taky rikal, ze to nebude tak zle a po par dnech jsem mel chut je zahodit a kdyby mi kolega nenabidl, ze mi ten kabel predela, tak uz bych je nemel :)
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Skiman 24. 3. 2014 15:11

Právě dorazili Xiaomi Piston V2, vapadaji dobře, podle obrázků jsem čekal poměrně macky, ale jsou celkem drobný, kabel se zdá bejt fajn, ovládání na kabelu funguje na SGS III bez problémů (volume +/- a play/pause). Hrajou moc dobře na to že jsou to sluchátka za 520Kč :-D Mam je pro ženu, ale přemejšlim že si ještě jedny objednam pro sebe, nebo budu doufat že se ženě nebudou líbit :-[
Skiman
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 24. 3. 2014 15:51

nechci ti brat iluze, ale nedavno jsem je porovnaval se sony MH1, ktere zde maji prislusny monster thread :) pokud se ti zdaji pistony dobre, ocekuj MH1 MH1C a mozna se pak budete hadat, kdo si necha MHcka a kdo bude "trpet" pistony :)
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Skiman 25. 3. 2014 08:23

Mě nejak ty Sony děsej tim kabelem, a předělávat ho, proč spravovat něco co neni rozbitý :-( Ale věřim že hrajou líp.
Skiman
Junior

Odeslat příspěvekod Sinpa 14. 4. 2014 12:22

Hledám sluchátka kolem 1000,-
Do teď jsem měl Koss UR20 a co se zvuku týče mi bohatě stačili - mám je k PC převážně hry/filmy.
Bohužel mi po letech začal pelichat molitan z náušníků...
Hledám tedy nějaké podobné = s náušníkem kolem celého ucha, né na ucho.
Mám vzít opět UR20, nebo je nějaká lepší volba?
Dík
Sinpa
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka