Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LOPO_X 18. 4. 2015 10:08

jestli hledáte něco nenáročného na sportování za par kaček tak zkuste todle
http://www.aliexpress.com/item/Brand-Ne ... 21647.html
včera mi došly a za tu cenu vcelku i pěkna výbava s pouzdrem a sundavacímy kably jen zvuk jde spíše takovou tou středovlnou kdy je kopec na středobasu a deka na středach. Při běhání to ale asi nikomu vadit nebude.
Přílohy
20150418_110135-1.jpg
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 24. 4. 2015 10:45

Pohodlné sluchátka na doma. Opravit most u ATH-T200 a nebo SuperLuxy? Něco kol těch 1k Kč příplatek není problém.

Jde mi o to jestli ty luxy budou hrát lépe.
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 24. 4. 2015 11:01

Urcite Luxy. Hraju podstatne lepsie, vacsina modelov. Neviem o ktory konretne ide.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Python.p 24. 4. 2015 11:21

Ty si nechám poradit. Jedná se mi vyrovnaný projev a pohodlí. Večer se na to mrknu.
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod ...drát 24. 4. 2015 16:07

HD681 EVO
...drát
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 24. 4. 2015 16:25

Super, díky.

Jen jsem teď narazil na ATH-TAD400? Snesou porovnání s Luxy?
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 6. 5. 2015 15:57

Kdyby se to někomu hodilo, tak na ebayi se teď daj koupit Jivo Elements v přepočtu i s dopravou za 480kč, od prodejce s 100% pozitivními ohlasy. V ČR jsou nejlevnější za 850 bez dopravy.
Mně dneska od tohoto prodejce přišly a jsou pravý, resp. stejný jako co jsem měl předtím přímo od Amazonu.

http://www.ebay.co.uk/itm/Jivo-Elements ... 9#shpCntId
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod glorei 6. 5. 2015 22:55

Chlapi, pls...je to tu milionkrate resene, ale prolete 160 stran bude orisek...Shanim nejake sluchatka k telefonu - posloucham melodic metal, rock, hardrock, symphony metal, speed metal atd...Libi se mi piston 2 nebo i 3...jen me trosku asi bude vadit ten podelanej mikrofon - to tam fakt nechchi...sony mh1C mam a ten kabel je MARAS. Poradi mi tu nekdo sluchatka do max 1000 kc? Diky vam moc...Jinak mam audio techniku ath m50x blue a ten zvuk me fakt bavi :)
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 7. 5. 2015 05:58

Ak ti nevadí zahraničie, tak skús Zero Audio Carbo Tenore.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod glorei 8. 5. 2015 00:47

Chlapi, tak jsem se rozhodnul, zkusim Pistony 2 nebo 3 ? Jen bych potřeboval někoho komu pošlu peníze na účet a dotyčný mi je objedná, protože nemám paypal ani zřízené internetové bankovnictví abych mohl platit na internetu kartou...Nenajde se tu někdo PROSÍM ? Už se nemůžu dočkat, jak si pustím konečně v robotě Jarroda Radnicha. M50x se mi do práce nechce tahat, bojím se o ně dost :(
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod zatycz 10. 5. 2015 19:53

glorei napsal jsem ti SZ.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mart_sk 11. 5. 2015 00:02

Zdravim,
minuly tyzden sa mi podarilo znicit jedny fakt drahe sennheisers sluchadla a uz tyzden hladam lacnu nahradu, neskor planujem kupit nieco kvalitnejsie.
Uz dlho pozoroujem toto forum a dufam, ze by mi niekto vedel poradit.

Potreboval by som sluchadla, ktore maju dobry a velky soundstage do 40€ / 1000 Kc,
zatial rozmyslam nad:
Samson SR850
Fake (OEM) IE80 viewtopic.php?f=1712&t=1196573
Takstar Hi2050

Vedel by mi niekto poradit? Vopred dakujem za nejaku tu radu :)
mart_sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 11. 5. 2015 07:24

http://headaudio.weebly.com/clanky/taks ... omic-mh463

Ja myslim ze ty Samsony by mohly splnovat to co chces.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karminkotak 11. 5. 2015 11:21

Vlastnil som ako fake Sennheiserov tak aj Takstar, tie originál a tie Senny aj napriek zaujímavému zvuku a môjmu nadšeniu z nich rozhodne nie... Časom zvuk prestal byť zaujímavý a slúchadlá sa doslova rozpadli... A to som ich používal s rozumom a len doma :|
Takstar sú otvorené a pohodové, relaxačné slúchadlá ktoré sa rozohrajú aj z mp3 alebo zvukovky pc no ale ak si chceš užiť čo najviac zvuku pre "seba" tak vezmi asi ten Samson...
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mart_sk 11. 5. 2015 12:18

Ja som zabudol spomenut fakt dolezity detail, tieto sluchadla chcem len na FPS hry, kde potrebujem kvalitne urcit poziciu zvuku. Takze preto potrebujem siroky a presny soundstage.

Takze mi nejde ani tak o nejaku uzasnu kvalitu, staci ak budu pohodlne + ten spominany kvalitny soundstage.
mart_sk
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka