Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jean Vicard 11. 5. 2015 12:18

Ahoj. Poradíte mi prosím špunty medzi 1000-2000kč s neutrálnym zvukom na teplejšej strane ( teplejšie než Noble 4 a Phonak 112 so šedými filtrami, no nie príliš basové ), neagresívnymi výškami, ideálne určené na nosenie za ušami? Počúvať budem extreme metal vo FLAC z Clip+. Ďakujem.
Jean Vicard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod willcheck 11. 5. 2015 16:05

Zdravim rad by som Vam poprosil o radu .
Zhanam spuntove sluchatka na mobil. Mal som pioneer / model uz neviem/ ale pokazili sa mi. Tak by som chcel namiesto nych nahradu. Zvukovo aby to nebol uplny odpad a aby mi kabel vydrzal dlhsie ako na tych pioneer sluchatkach. Cize nieco rozumne.

Typ: spunty s mikrofonom / mobil/
Cena: do 25 euro / 700kč
Druh hudby: Punk / rock
A nieco kde mi hned neodide kabel.

Dakujem za rady a tipy
willcheck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mas0n 17. 5. 2015 14:53

Prosím o radu/doporučení. Sháním sluchátka, konkrétně pecky. Používal jsem dlouho Yuin PK2, ale protože je nosím do práce, tak mi dlouho nevydrží. Takže bych chtěl nějaká levnější, kde by mi nevadilo, že vydrží jen pár měsíců. Naposledy jsem zkoušel nějaké levné Sennheisery za cca 400 z Electroworldu, ovšem kvalita zvuku byla tragická... Klidně může být i nějaký nákup z Číny.
mas0n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zatycz 17. 5. 2015 15:14

V peckach tezko radit. Ja bych mozna zkusil http://www.ibuygou.com/p-1-more-design- ... -6422.html Je to od vyrobce, ktery vyrabi Xiaomi Piston, takze by mohly hrat slusne. Za 10 babek to myslim stoji za zkousku.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mas0n 17. 5. 2015 22:04

Diky za odkaz, hned jsem objednal.

Jeste nekdo nejaky jiny tip?
mas0n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 18. 5. 2015 08:30

Velky vyber kvalitnych peciek nie je. Jedine opat Yuin, alebo niektory model od Hisoundaudio. PAA-1 ci Live.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod mas0n 18. 5. 2015 20:21

No jo, ale to už jsem zase na ceně těch PK2. Já myslel, jestli nejsou nějaké levnější použitelné, tak aby mi nevadilo že vydrží třeba půl roku. Kupovat dvakrát nebo třikrát ročně PK2, to by mě moc nebavilo, a už jsem rozbil asi troje, plus nějaké PK3.

No a když jsem koupil něco za pár kaček, tak to nedopadlo dobře - nějaké levné Sennheisery a Kossy, ale ten zvuk byl opravdu tragický.

-- 18. 5. 2015 21:28 --

Hm, ale ty PAA-1 jsou za dobrou cenu, ty asi vyzkousim. Diky za tip!
mas0n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alpha8520 21. 5. 2015 07:38

A co apple earpods?
Alpha8520
Junior

Odeslat příspěvekod LOPO_X 21. 5. 2015 11:05

Earpody jsou přebasovaný bazmek
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FrLo 21. 5. 2015 15:46

Zdravím, podařilo se mi v pračce vyprat MH1C, tak sháním nějakou náhradu. Nejspíš už tu podobný dotaz byl, ale přečíst 165 stránek diskuze je nad moje síly.
Chci špunty kolem 800 - 1000 Kč. Je to na cesty autobusem, tak bych radši nějakej "zábavnější" zvuk. Zalíbili se mi Pistony 3, co na ně říkáte? A je nějaký rozdíl mezi 3. gen a 3. gen FLAT, kromě toho plochýho kabele?
FrLo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stanci1 25. 5. 2015 19:35

Zdravim, po 4 rokoch sa mi pokazili a-jays three, naozaj neznicitelne sluchatka, nechtiac som zlomil jack... Rozmyslam nad xiaomi piston 3 z http://www.geekbuying.com/item/New-Orig ... 43327.html . Myslite, ze to bude zlepsienie ? Mate niekto skusenosti s geekbuying ? Ta cena je oproti ostatnym predajcom podstatne nizsia a nerad by som kupil nejake fejky.
Stanci1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 25. 5. 2015 19:52

Někde sem zahlédl nové German maestro za 1300 - jak na tom jsou ?
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kozmo 25. 5. 2015 20:23

FrLO
Stanci1

Neviem vam konkretne odpovedat na otazku, ohladom X Piston 3...
Ale ja som pred par mesiacmi kupil Pistony 2, za neakych 20 eur (cca 500 kc [?]), od slovenskeho predajcu na bazos.sk...
Nedaval som sancu ani tomu, ze to budu originaly. Boli original, teda su. Zvuk som ocakaval ziaden Neriesil som. Na tomto fore, som dostal avizo, ze je to dobra kupa. Potesilo ma aj to, ze je to headset (kupovane ku smartfonu).
Zvuk? Prekvapenie. Prekvapenie. Prekvapenie. Prevedenie? Parada.
Doteraz mi vsetky stupne vypadavali z usi, pretoze mam nesymetricke usi a taktiez zvukovody.
Za mna? Minimalne X P 2 stoja za Minimalne vyskusanie. Konzumne pocuvanie hudby? Ano, aj za par drobnych sa da mat vzdusny a hutny zvukovy prejav, aj z obycajneho telefonu. Ano, ked ich stratim, znicim... Kupim si nove. Preco nie.

Mozem porovnavat iba s extrakonzumnym tovarom ano NAY elektrodom, euronics a ine sracky. Konkretne stupne Senn, AKG, Koss, Sony (nie mh1 ani mh1c).

Nepisem tu o highende, ani najlepsich sluchadlach. Pisem o zlatej a lacnej strednej ceste, ktora proste zvacsa neurazi, casto krat nadchne
kozmo
Junior

Odeslat příspěvekod Stanci1 26. 5. 2015 14:48

Tak som ich objednal z toho geekbuying...Hadam to nebudu fejky.
Stanci1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod volnicko 29. 5. 2015 10:55

Mne vcera prisly. Objednaval jsem 15., jako fake se nejevi. (z geekbuying)
volnicko
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka