Pisal som ze pocuva viacero zandrov, preto by som chcel nieco univerzalne, no ak by som mal byt konkretny tak najviac asi nejake nejake popove a rockove balady, popripade nieco tvrdsie co sa blizi k hard rocku. Pacia sa mi vsetky sluchatka co ste mi sem dali

no pozeral som recenzie a tie Rock Zircon sa vraj rychlo kazia, tak nechem davat darcek ktory sa hned pokazi, bude ju to potom mrziet. Zvazujem preto tie Xiaomi Piston 3, Xiaomi Piston Iron a Xiaomi Hybrid Pro, alebo dat mnou overene Sony XB50? ... do ktorych by ste sli? Cena tych Hybridov je vacsia, ale stale by som sa vosiel do budgetu, nerad by som setril na ukor kvality, pokial mi to budget dovoli. Sony stoja podobne ako Hybridy, ale mam ich vyskusane a viem co od nich cakat.
Teraz ak viete zaner tak kludne mozte dat nejake lepsie rady, nemusia to byt len tie xiaomi. Som vsak trocha skeptik voci novym znackam o ktorych som nepocul, xiaomi aspon ma ako take meno. Viem ze v hudoninach sa nevyznam, no len nerad by som kupil naozaj nejaky cinsky smejd co bude hrat dobre 3 tyzdne a potom to nepojde ani zreklamovat