od _daRK 13. 11. 2017 15:30
Nevidel som v tom ziaden utok, ved je to forum, diskutujeme. Jednoducho mi uz to divadlo okolo ZS5 dviha adrenalin.
Nesuhlasim s tebou vo vela bodoch (ale viac sa mi to rozoberat nechce, uz len preto, lebo dhsia diskusia uz bude offtopic):
- ZS5 stali 2x tolko ako teraz, je fer porovnat porovnatelne.
- pises, ze davam prednost TIN Audiu, ale pre mna je to rovnaky vyber naslepo ako bol pri ZS5, recenzie ma aj pri ZS5 zaujali, ale samotne sluchatka uz vobec. Fakt nechapem, ze aj ked "za svoju cenu hraju dobre", je niekto ochotny sa ich masochisticky drzat a vyhlasovat za zazrak - ale ok, to uz je fakt na kazdom z nas. Nemas podpis, tak neviem, s akymi sluchatkami mas moznost porovnavat.
- co znamena "lepsia kupa" ? To ze su za par eur ? Ved o tom to snad nie je... staci si priplatit par eur navyse (2-3 obedy v restike!) a mas sluchatka, ktore pre vela ludi mozu hrat neporovnatelne lepsie ako ZS5 (Tennmak Cello, Final Audio E3000...). Jasne, ak ZS5 stoja 20$, tak tych "par EUR navyse" to moze znamenat dvojnasobok ceny, zalezi, ako sa na to clovek matematicky pozrie.
Ak teda niekto chce analyzovat nahravky so svatym gralom audiobudget levelu, je to jeho vec, ale zuzit si svoj obzor len na jedny lacne lepsie hrajuce plastove sunty moze byt chyba.
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara
Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7