od Zdenda.miky 14. 11. 2018 13:48
No,vzhledem k tomu,že emhájedničky pořád vlastním,tak jsem si schválně udělal menší testík,jak obstojí v dnešní konkurenci. A musím říct,že už to s jejich zvukem tak slavné není. Porovnával jsem s KZ zs5(cca 500kč),Tenmak crazy cello(1000kč) a Ibasso it01(2700kč).
Dle mě překvapivě nejhorší Tenmaky,ty mě prostě vůbec nebaví,chybí mi u nich úplně šťáva a dynamika. Po nich jsou Mh1c,všechno na slušné úrovni,jenže jakoby pod dekou,bez jiskry a detailu. Na druhém místě Kázetka,proti emhájedničkám zlepšení po všech směrech,ovšem na vítěze nemají. Tím jsou asi nepřekvapivě nejdražší sluchátka,Ibassa. Proti zbytku hrají opravdu líp,ta vyšší cenová kategorie je opravdu znát,jsou už někde jinde.
Měl jsem doma už hromadu sluchátek do té tisícovky kupované na doporučení z Audiobudget.com,většinu jsem ale už poslal do světa a podle paměti jsem porovnávat nechtěl.
Takže jo,Mh1c jsou fajn lowcost sluchátka,ale doba pokročila a minimálně taková značka jako KZ se jim vyrovnala,ne-li zrovna předskočila. Nějak si neumím představit,že by mě "sluchátka za 16" nedostala do kolen,spíš to vidím,že Perpeťákovi nesedla charakterem.
Tady je prostě vidět,že ta vyšší cenová hladina je poznat,byť samozřejmě Ibassa nehrají 10x líp proti Sonkám,ale to už si každý musí obhájit sám.