od Paleandr 13. 4. 2011 21:04
Zdravím, fórko zde jsem si jakštakš pročetl, nicméně pořád si nejsem jistý svým výběrem a některé posty už jsou staršího data, tak nevím jestli jim věřit.
Chtěl bych Vás požádat o radu na in-ear sluchátka do 1000Kč (klidně i koupě v zahraničí). Sluchátka budu používat hlavně na MHD, vlaky, ve škole, při sportu hlavně posilování, případně běhaní. Přístroj do kterého to nejčastěji "píchnu" je Sansa Fuze, jinak občas notebook a taky telefon Samsung Galaxy S. Poslouchám žánry všeho druhu, nicméně mám rád basy, ale né nic přebasovaného, prostě takové normální "lidské" basy které se příjemně poslouchají, naopak ale taky rád poslouchám vysoké tóny. Jak jsem říkal, nemám vyhraněný styl a chtěl bych ideálně něco, co obstojí ve všech pásmech poslechu.
Do teď jsem vlastnil sluchátka jen ty, které buď byly k přehrávači nebo telefonu, takže posun to bude určitě dopředu. Co jsem tak koukal, padli mi do oka A-Jays Three, Klipsch Image S2 nebo S3,a taky co jsem četl tady na foru ty head directy RE2. První tři zmíněné všechny přesahují cenu 1000 Kč a já bych se radši držel níž než ještě nadsazoval, protože to bude moje první koupě lepších sluchátek. Hodně se mi líbí ty directy, s koupí v zahraničí nemám problém, sic nemám paypal, ale to je snad na pár minut. Jen se ptám, jsou stále aktuální a také tak dobré jako byly ?
Nemusíme se striktně držet modelů, které jsem vypsal ve svém příspěvku, opravdu nejsem znalý této problematiky a nechám si velmi rád poradit. Díky předem všem za odpověď. Jakub