Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod AuDiGo 8. 4. 2011 13:32

Zdravím mám jednoduchou otázku : AKG K 330 nebo Sennheiser CX 300 II ? Za boha totiž nemůžu najít na ty AKG žádnou pořádnou, objektivní recenzi..
AuDiGo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 8. 4. 2011 15:17

Co som sa docital tak k324 a k330 su zvukovo velmi podobne,az nie to iste!! :D A k324 su dost dobré,nadupané ;-]
Ja by som volil k330,ale druha vec,kamos ich ma a mne nesadnu do ucha,on si ale nestazuje :-)
Takze je to na tebe co si vyberies :-)
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AuDiGo 9. 4. 2011 10:22

No já se zase dočetl, že předchozí model tedy K324P je na tom zkukově lépe (alespoň bo basové stránce)..ale to stejně nemá cenu řešit, protože stejně už nejsou nikde v prodeji..

A ještě na jednu věc jsem se chtěl zeptat, našel jsem tady na avmanii recenzi na tydle sluchátka a borec je nechával ''zaběhnout'' tím, že je nechal puštěné na plnou hlasitost nějakých 20 hodin, ale mě to přijde jako úplná blbost-nebo se mýlím? Protože nikdy jsem nic neslyšel že by se tohle muselo nebo by bylo vhodné provádět..
AuDiGo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 9. 4. 2011 11:32

Skoda je ze sa tie k324 uz nepredavaju veru,co uz :hm

Vola sa to zahorievanie,ale podla mna na plnu hlasitost nieje dobry napad,auto tiez nezabiehas 1000km na plny plyn!! Tak na tristvrte hlasitosti a aj 50 hodin nech si hraju,samozrejme ich mozes aj pocuvat,nemusia byt zavrete dakde v sufliku :D Podaktore sluchatka si pytaju aj cca 400 hodin zahorievania :D
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod janajda 11. 4. 2011 22:04

Dobrý večer, vybírám náhradu za SoundMAGIC PL11, které se mi zdají..jak to jen...prostě nic moc.
v krabičce sice bylo 7 párů nástavců, což je cool, ale sedly mi troje: Pěnový jsou asi nejlepší, silikony nic moc.

V podstatě jsem výběr zúžil na výše zmíněné 2 modely proto, že Spark Plug jsem měl a až na úplně debilní kabel se mi zdály výborný.
Senny se mi líbí, mají defaultně krátkej kablík(beru jako výhodu pro moje použití) a tak nějak doufám, že budou hrát aspoň tak dobře, jako CX300, ze kterých jsem byl nadšenej. Jen se bojím utlumení, u Kossů bylo výborný, u PL11 hodně slabý.
Nuže? :)
Garáž: P5008 1.6THP
Živě: Lenovo R500&T510
janajda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Broslowski 11. 4. 2011 22:25

Koss Pathfinder=spark plug=najhnusnesie hrajuce sluchadla na trhu, co tak skusit pl30 alebo pl50? :)
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Paleandr 13. 4. 2011 21:04

Zdravím, fórko zde jsem si jakštakš pročetl, nicméně pořád si nejsem jistý svým výběrem a některé posty už jsou staršího data, tak nevím jestli jim věřit.

Chtěl bych Vás požádat o radu na in-ear sluchátka do 1000Kč (klidně i koupě v zahraničí). Sluchátka budu používat hlavně na MHD, vlaky, ve škole, při sportu hlavně posilování, případně běhaní. Přístroj do kterého to nejčastěji "píchnu" je Sansa Fuze, jinak občas notebook a taky telefon Samsung Galaxy S. Poslouchám žánry všeho druhu, nicméně mám rád basy, ale né nic přebasovaného, prostě takové normální "lidské" basy které se příjemně poslouchají, naopak ale taky rád poslouchám vysoké tóny. Jak jsem říkal, nemám vyhraněný styl a chtěl bych ideálně něco, co obstojí ve všech pásmech poslechu.

Do teď jsem vlastnil sluchátka jen ty, které buď byly k přehrávači nebo telefonu, takže posun to bude určitě dopředu. Co jsem tak koukal, padli mi do oka A-Jays Three, Klipsch Image S2 nebo S3,a taky co jsem četl tady na foru ty head directy RE2. První tři zmíněné všechny přesahují cenu 1000 Kč a já bych se radši držel níž než ještě nadsazoval, protože to bude moje první koupě lepších sluchátek. Hodně se mi líbí ty directy, s koupí v zahraničí nemám problém, sic nemám paypal, ale to je snad na pár minut. Jen se ptám, jsou stále aktuální a také tak dobré jako byly ?

Nemusíme se striktně držet modelů, které jsem vypsal ve svém příspěvku, opravdu nejsem znalý této problematiky a nechám si velmi rád poradit. Díky předem všem za odpověď. Jakub
Paleandr
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 14. 4. 2011 08:46

Kurz dolaru je perfektní, kupuj RE2.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paleandr 14. 4. 2011 14:01

oK, ještě dotaz : Mám to koupit v kombu s Fiiio za 39 dolarů nebo bez Fiioo za 29 dolarů ? Kolik vlastně vyjde poštovné? :)
Paleandr
Junior

Odeslat příspěvekod pHp 14. 4. 2011 18:37

Strčíš do koše a poštovné se ti objeví.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Paleandr 14. 4. 2011 22:19

Dobře a co s tím Fiioo, vyplatí se to koupit ?
Paleandr
Junior

Odeslat příspěvekod Dezna 17. 4. 2011 12:15

Fiio stoprocentně ber. Zvlášť, jestli máš rád basy, tak na fiiu máš mód přidání basů a moc jim to pomůže. Poštovný ti naskočí v košíku...tušim že v tom kombu s Fiiem je i mírně vyšší, ale měl by ses vejít do 1000Kč.
Dezna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smikee 17. 4. 2011 17:42

Tak jsem si koupil ty beyerdynamic dtx60 a zatím jsem spokojený. Jen mě trochu zklamala nižší izolace než u creative ep630 :roll:
Smikee
Junior

Odeslat příspěvekod Paleandr 17. 4. 2011 22:37

Tak jsem teda objednal i s tím mini zesilovačem, doufám, že jsem to vše vyřídil správně a dojde mi to. :)
Paleandr
Junior

Odeslat příspěvekod Harry_moučka 21. 4. 2011 15:19

Dobrý den, chci poradit s výběrem sluchátek do 1000 kč. Mé požadavky:
- NECHCI špunty
- na poslech v autě, doma, v autobuse, i případně do pc
- třeba i trochu skládací pokud jim to moc neuškodí
- hezká
Harry_moučka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka