Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sony123 22. 11. 2012 16:30

Ryan a sú na trhu nejaké čo by im mhli za cenu o 50€ konkurovať?

Ten dizajn sa mi vôbec nepáči, strašne mi vadí ten blbý velký ovládač.
Diky
sony123
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 11. 2012 16:59

Ten ovladač je uzky, ničomu nijak extra neprekaža. Za 50€ sa daju najsť kvalitne špunty, ale nekonkuruje im nič.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod sony123 22. 11. 2012 17:22

Skúšal si viacero sluchadiel? teda predpokladam, alebo i nejaký odborník, prípadne robíš recenzie pre zname casopisy, weby? Ja len aby som vedel s akou vážnosťou mám brať tvoje prispevky.
Vieš čo chcem povedať, poradiť môže hoci kto aj lajk, len toho sa nemôžem striktne držať.
Ja sa do toho moc nerozumiem, ale počujem rozdiel medzi sluchatkami za 15€ a sluchatkami za 30€.
sony123
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 22. 11. 2012 18:08

sony123: o MH1C tu mame celu temu aj s recenziou, je tu aj porovnavaci test. Hore je "Hledat". Viac citaj tu na fore, mozes hladat aj na zahr. strankach - Google vyhladavac je tvoj kamarat. To je lepsi pristup, nez vynalozit malo usilia a spochybnovat prispevky ludi, co ti radia.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sony123 22. 11. 2012 21:51

Takto, aby to nevznelo zle, tak som to nemyslel, ja sa len pítam.

Jasne ze som precítal tie recenzie, len ja z toho neviem posúdiť či je tam citelný a poriadne citelný skok oproti Jays. Ja mám Jays, viem ako hrajú, mal som aj iné slúchadlá, ale horšie, ja to teda neviem porovnať. Preto sa pýtam tých čo skúsili oboje a ak sa v tom vyznajú tak ich beriem za slovo. Len chcem vedieť či sa bavím s odborníkom na danú problematiku alebo nie (v dobrom samozrejme nikoho sa nechcem dotknúť alebo čo, ak to tak vyznelo tak sa ospravedlňujem)
dúfam, že sa chápeme :)
sony123
Junior

Odeslat příspěvekod javak810i 22. 11. 2012 22:48

Mno, podle osobních zkušeností a recenzí ostatních zřejmě neexistují Jays špunty, které by se MH1C vyrovnaly. Snad jen Q-Jays, ale ty zas mají jinou charakteristiku zvuku a jsou mnohonásobně dražší.
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 11. 2012 22:51

Velmi pochybujem ze si to vlakno cital. Je tam 24 stran, na kazdej sa X ludi vyjadruje ako hraju. To ti nestaci? Od kolkych ludi to potrebujes pocut? Nehovoriac o tom, ze sa tam spomina aj porovnanie s vyssim modelom jaysov ako mas ty (t-jays). Plus tu mas dalsiu recenziu s porovnanim s GR07 co su highend spunty za 140 eur. Tak naozaj netusim co potrebujes este tolko riesit okolo mojej "odbornosti". Keby tu o nich nebolo nic popisane, nepoviem ani slovo.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Joey35 25. 11. 2012 22:55

cawte,
rozhodujem sa medzi troma modelmi sluchadiel do 30 eur a to:
Superlux HD-668B (http://muziker.sk/nahravacie-studio/sta ... -668b.html)
Superlux HD-681 RD (http://muziker.sk/nahravacie-studio/sta ... 81-rd.html)
Maxell Retro DJ (tie maju v tescu, len nie v kazdom...)

Neviem, ktore si vybrat... Na tie Superluxy citam same chvali a dost dobre recenzie.

Ktore poradite vy?
Naposledy upravil xxxdvorixxx dne 25. 11. 2012 23:20, celkově upraveno 1
Důvod: sloučeno, doplněno
Joey35
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bogino 25. 11. 2012 23:02

Superluxy nepoznam, len Retro DJ. Tie drahsie za 30€ by som si niekedy rad vypocul.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 11. 2012 08:39

Ten vyber nema ziadnu logiku. Su tam uzavrete prenosne a otvorene domace. Vyberaj podla toho naco to chces pouzit a nie podla toho co sa o ktorych sluchadlach pise.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 11. 2012 16:15

Mohli byste poradit nějaká sluchátka kolem 700-800 Kč, přenosné, ideálně uzavřené a s pěkným zvukem? Koukal jsem na Sennheisery, ale ty jsou trošku mimo cenovou kategorii :(
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 11. 2012 16:35

Chcieť v tejto cenovej pekny zvuk je trošku nadsadena požiadavka. Ale napr. take Maxell Retro DJ ho maju. Lepšie za tie peniaze kupiš ťažko.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Joey35 26. 11. 2012 17:05

Oki Ryan dik za koment, bude to vyuzivane prevazne na hudbu,filmy a hry na PC,takze nebudu asi prenosne a to ci otvorene alebo polo alebo zatvorene nvm :D
Joey35
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 11. 2012 17:18

Do 30€ toho veľa nenavymyšľaš. Tie Superluxy budu ok. Alebo za nejakych 40€ su veľmi dobre Beyerdynamic DTX 710, či okolo tej ceny AKG K 99/K 514.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Joey35 26. 11. 2012 17:51

skusim tie superluxy :) este sa rozhodnem,ktore ci tie za 30 alebo 20 zatial dik :)
Joey35
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka