Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LOPO_X 17. 1. 2013 18:24

dobře tak ja je teda zkusím snad nezklamou měl jsem už par kusu jako pravě ty plugy, creative EP-630 nebo sony mdr-ex50 a tak snad todle bude předčit vše z toho
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 17. 1. 2013 19:35

To co tu spominas sa ani neda povazovat za aspon slusne sluchadla :D
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod svandys 21. 1. 2013 16:54

Chtěl bych všem poděkovat za rady. Nakonec jsem trochu připlatil a koupil Klipsch Image S4. A prozatím jsem s nimi i přes svou rýmu maximálně spokojen :) Chtěl bych vás všechny požádat o radu ještě jednou. Otec si je poslechl a chtěl by taky nějakou "mp3ku" a sluchátka. Přehrávač jsem mu vybral SanDisk Sansa Clip+ (Zip+) nebo iRiver T9. A chtěl bych pro něj špunty cca kolem 700 Kč a co nejmenší a nejpohodlnější a ideálně, aby něco vydržely - chce to na lyže pod helmu. Poslouchá hlavně pop z 80.-90. let. Díky moc za rady :)
svandys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chistos 21. 1. 2013 19:37

Sony Mh1C, čo iné odporučiť.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 21. 1. 2013 20:48

Neviem či prave na šport budu to prave.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod svandys 22. 1. 2013 14:44

Všemi opěvované Sony MH1C... Věřím, že ten zvuk fakt stojí za to, ale budou na sport. Ve vnitřní kapse bundy, kde se bude kabel hýbat a bude se o něj něco otírat, takže ten ruch tam bude. To ne-e. Něco jiného bych poprosil. Hlavně ať je to malé a vleze se to pod helmu a kabel ať neumře nějak rychle. Pokud tohle splní, spokojenost bude velká. Co tak SoundMagic E10 nebo Klipsch Image S3? U těch Klipschů bych se bál, jestli moc nepolezou z ucha. Moje S4 trčí docela dost a nevím, jestli by se přes ně ta helma pohodlně dostala.
svandys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 1. 2013 16:02

Klipsche dosť trčia, takže to nie je 2x dobry napad.
Dosť kvalitny kabel maju Fischer Audio ENIGMA v2. Trošku drahšie s odpojiteľnym kablom VSONIC VC02.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod pHp 22. 1. 2013 17:09

Nejlíp do ucha zapadnou FA Mighty Bug.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nickname85 26. 1. 2013 23:19

Zdravím,
co říkáte na Pioneer SE-MJ721. Nedávno se mi rozbily Koss Porta Pro a chci si pořídit něco lepšího s max. cenou 1500 Kč.
Jde mi především o dobré a silné basy jako u KPP nechci však přebasovaný a neskutečně zkreslený zvuk jako je např. u většiny Beats.

Předem děkuji za všechny doporučení.
nickname85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chistos 27. 1. 2013 16:35

Ak by si si trochu priplatil, tak by si si mohol zobrať AKG K450. Mám ich, síce sa mi pokazili, ale často sa to nestáva, teraz sú v reklámacií.
Tieto akgčka majú trošku viac basov, slušnú separáciu nástrojov. Hrájú veľmi detailne, takže na nich počuješ takmer každý detail. Výšky sa občas stratia( Nestáva sa to často.) a stredy sú perfektné. Taktiež, majú výbornú izoláciu od okolitého zvuku a nič nepúštajú von. Sluchadlá sú určené na von a v tejto veľkosti lepšie sluchadlá nezoženieš. Dá sa s nimi aj bez problémov behať, sú pohodlné, ale po štyroch hodkách si ich nachvílu musím dať dole, pretože ma začínajú bolieť uši.
KPP zanechavajú vo všetkých stránkach, sú to minimálne o štyri triedy lepšie sluchadlá, samozrejme nemôžeš ich porovnávať so Sennami HD800. A určite budú hrať lepšie ako spominané pioneery, daľšia výhoda u nich je vymenitelný kabel.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nickname85 27. 1. 2013 16:59

Bohužel připlatit si opravdu nemůžu 1500 Kč je nejvyšší možná cena.
Musí tedy splňovat tři podmínky:
1. Zvuk celkově lepší něž KPP
2. Především výrazné basy
3. max. cena 1500Kč, ale spíše limit 1200Kč a pokud by to opravdu stálo za to tak těch 1500Kč
nickname85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 1. 2013 20:31

Basove sluchadla, za 1200, ktore maju hrať lepšie ako Porty veľa nenajdeš. Pozri napr. v-JAYS.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Oanzer 1. 2. 2013 12:06

Zdravim ... potrebujem pomoc pri výbere sluchadie do uší. Moje doterajšie Senny CX270 sa opať pokazili a je na čase sa posunút niekam inam. Vlastním nasledujúce slúchadla: AKG K450, Koss Porta Pro, a Sennehiser CX 175 . Najideálnejšie pre mňa znejú práve tie AKG takže by som uvítal nejake štuple zvukovo podobné im, aj keď viem, že porovnávať veľké slúchadlá so špuntami je nezmysel. Moje žánrové spektrum je veľmi rozsiahle (od electronici, hip-hopu, rocku, d'n'b po jazz a velmi zriedka aj klasicka hudba) takže by som uvítal vyvážený zvuk s peknou separáciou nástrojov a hutnými bassmi. Moja investícia by bola niekde okolo 50-60 Euro no ak ma niekto presvadčí na lepšie slúchadlá o pár euro drahšie, no podstatne lepšie tak nebude problém to doplatiť. Tak isto by som chcel slúchadla ktoré si dám do uší za pol sekundy, nechcem sa pasovať so žiadnou hmotou ktorú treba formovať a podobné veci. Slúchadlá budem využívať prevažne v posilovni takže by som ocenil keby boli dobre odizolované.

zatiaľ som uvažoval o nasledujúcich:
Sennheiser CX300/CX400/CX500 (ak sa daju zohnat na slovensku)
Klipsch S4

a bohužial viacej ma nič nenapadá kedže viacej špuntov za túto cenu nepoznám, preto prosím o vašu radu. Poslednou vecou by bolo aby sa slúchadlá dali kúpiť na slovensku, nechcem kupovať zo zahraničia a prevádzat niekomu peniaze dopredu.

DAKUJEM za vaše tipy, rady a skúsenostami so špuntami.
Oanzer
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 1. 2. 2013 15:22

headphones.cz, sluchatka.net a celkově v tomto tématu je obrovské množství tipů, podívej se po nich, CX300 a Klipsch jsou spíše konzervativní a průměrnější volby.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Oanzer 1. 2. 2013 16:06

pozeral som este VSONIC GR04 Classical Edition, Sennheiser CX 880 , Phonak Audéo PFE012 ... má tu niekto s nimi skúsenosti a vedel by ich odporučiť? Pri tych vsonicoch a phonakoch tu pise vela ludi ze su skorej sklamani ako poteseni ... tak fakt momentalne neviem, ci sa vobec oplati davat peniaze do niecoho takehoto.
Oanzer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka