Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 12. 2. 2013 15:01

octaviampi píše:Jde mne o to, jestli je rozdil mezi uvedenymi sluchatky za 2000Kc a levnymi napr. do 1000Kc markantni a jestli tasluchatka uz vyzaduji pro kvalitni poslech kvalitni zdroj zvuku.
To zaleži na tom čo za sluchadla su tie za 1000,-, a tiež čo si predstaviť pod pojmom markantny rozdiel.

Pre tuto kategoriu sluchadiel nie je lepši zdroj životne nutny. Samozrejme ale kvalite pomôže.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod octaviampi 12. 2. 2013 22:43

Dejme tomu, ze budu porovnavat zminena sluchatka s dobrou volbou na hladine 1000Kc. Jaky je priblizny rozdil v kvalite zvuku, provedeni a vydrzi. Procentni srovnani asi neni mozne, i kdyz by pro predstavu bylo nejlepsi.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 2. 2013 06:48

Ono je to vzdy relativne. Je to o konkretnych modeloch, vo vseobecnej rovine sa bavit naozaj neda. Su za 1000,- Kč sluchadla ktore vysoko prevysuju svoju cenu (hlavne ak je rec o zvuku) a su take, ktore nestoja ani za tretinu. A to neberiem do uvahy rozne vypredajove ceny (napr. v Datarte maju Beyerdynamic DTX 910 /co su vyborne sluchadla - bezna cena je 2000,-/ za 750,-). Kazdopadne zmysel priplatit za lepsie sluchadla to vzdy ma.
Ak je rec konkretne o T500, tak co sa tyka pohodlia a spracovania patria k spicke. A to nielen v ramci kategorie, ale napriec celym spektrom.
Pokial je to vsak na domaci posluch, otazka je ci musia byt nutne uzavrete. Otvorene v tejto kategorii mozu vacsinou ponukut nieco viac co sa zvuku tyka.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod octaviampi 13. 2. 2013 12:25

Diky za rady, zkusím ty Beyerdynamic, za tu cenu je to asi velmi dobrá volba.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rhorn 13. 2. 2013 14:57

Čau, nevíte jestli by ty Sony MH1C Smart headset hrali s kamosovim mobilem?
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... laxy-mini/
a s mou MP3 http://mp3-prehravace.heureka.cz/lenco-xemio-243-2gb/ ?
Rhorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wheatley 14. 2. 2013 07:28

Tak babo raď, mám velké dilema, jestli Sony MH1C nebo raději VSonic V02. Nemám příliš velkou představu od tom, která mi budou vyhovovat více po zvukové stránce, nicméně vzhledem k tomu, že jsem dosud poslouchal prakticky jen na levných špuntech, tak to bude určitě velká změna k lepšímu. Vsonic mají podle všeho lepší kabel a jsou pohodlnější, což je pro mě velké plus, jelikož je budu nosit denně po městě apod. Je tu tedy nějaký zásadní důvod proč vzít jedna nebo druhá, nebo tady vedle prostě neslapnu ani v jednom případě?
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod Rhorn 14. 2. 2013 10:19

Jsem slysel ze prej v tom Datartu maji cinske napodobeniny. A zda se mi divny, ze tam maji spunty Monster Lady Gaga za 800kč, normalní cena asi 2500kč
Rhorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bogino 14. 2. 2013 11:18

wheatley: Hlavny rozdiel je v charaktere zvuku. Ked si porovnas recenzie, mal by si ziskat urcitu predstavu. Zavisi, od teba, ake zanre pocuvas a aky charakter zvuku ti skor vyhovuje.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wheatley 14. 2. 2013 14:36

Posloucham hodne ruzne veci, od Daft Punk apod. pres veci jako Depeche Mode a RHCP az po Zero 7 nebo Air. Nicmene uz kvuli lepsimu kabelu jsem objednal VC02, tak uvidime, CX150 ktere ted pouzivam maji ten zvuk takovy velmi plochy, basy nevyrazne a celkove proste nezabavny. Kdyz jsem zkusil CX300II, tak me zvuk najednou bavil, takovy prostorovy a tak nejak se to vsechno nesmichalo dohromady .) Tak snad jdem neudelal chybu, uvidime jak budou slouzit. Soude podle fotografii mi VC02 budou daleko lepe sedet v usich.
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod Mcanzee 17. 2. 2013 11:20

Ahojte, potreboval by som poradiť pri výbere sluchatiek (špunty), cena max. do 1000kč. Preferujem výraznejšie basy, väčšinou počúvam dnb, psytrance.
Doteraz som frčal na týchto:

http://www.czc.cz/pioneer-se-cl521-l/102092/produkt

Diki za tipy:)
Mcanzee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 17. 2. 2013 11:41

Pozri sem: viewtopic.php?f=1712&t=1179026.
Alebo napr. Soundmagic E10, NuForce NE-770X, Klipsch S3, Fischer Audio Mighty Bug, Fischer Audio ENIGMA v2.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod LOPO_X 22. 2. 2013 21:34

Hoj potřeboval bych poradit nějaka levnějši sluchadla pro kámošku do 500,- ale musi něco vydržet už zlikvidovala asi 4 pary mužou být klidně i levnější
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 2. 2013 22:16

Spunty? Pecky? Nahlavne? Na doma? Na von?
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod LOPO_X 23. 2. 2013 08:51

špunty a asik spíše na ven protože často chodí se psem ven nejde tak o zvuk hlavně ať to vydrží
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 23. 2. 2013 11:20

Najaka ta stovecka naviac, napr. Soundmagic PL21, Soundmagic PL11, Fischer Audio Red Stripes...
Ryan Giggs
TV expert

Předchozí stránkaDalší stránka