Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod chistos 2. 9. 2013 11:53

Takže teda. CHceš nabasovaný zvuk. Tak tie PL11 budú dobrou voľbou alebo potom drahšie, ale lepšie Sony Mh1C.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 2. 9. 2013 12:31

Len PL11 su priliš zahuhlane. Ak basove Soundmagicy, tak E10.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod maTTewCZ 2. 9. 2013 14:04

Co treba GR02 BASS?
Apple iPod Nano 6th gen Silver + Koss Porta Pro (outdoor)
maTTewCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 2. 9. 2013 15:23

To su vyrovnane sluchadla s mierne zvyraznenym spodnym pasmom. Sice to ma v nazve bass, ale toto ti duniet nebude.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod LOPO_X 2. 9. 2013 15:28

a podle ohlasu na netu maji pry vice sykavek a některe vyraznějši pasma jež mužou byt pro některe ostřejši
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maTTewCZ 2. 9. 2013 21:09

No já právě jsem byl zvyklý z těch AKG na ostřejší výšky a líbilo se mi to. Úplně dunící to být nemusí, ty PL11 jsem nastřelil kvůli popularity a ceny. Hledám něco co má detail, ostřejší výšky nevadí, ale basy ať tam jsou - vyrovnané zkrátka.
Apple iPod Nano 6th gen Silver + Koss Porta Pro (outdoor)
maTTewCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 3. 9. 2013 06:38

Tie co si doteraz pouzival maju od vyrovnaneho zvuku daleko. A vyberas si PL11. Takze vyrovnane asi nechces.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod varta 7. 9. 2013 12:49

Ahojte, hladam relativne lacne over-the-ear sluchadla s pomerne dobrym odhlucnenim (na spolocny byt pri studiu). Pocuvam najma rock, obcas pop a vynimocne vselico ine :), ale tiez pozeram filmy/serialy. Zdroj zvuku bude notebook (Lenovo TP T60), alebo telefon (ZOPO ZP980).
Do oka mi padli Samson SR850 a Maxell Retro DJ. Kupovat mozem v BA alebo v Brne.
Mozete mi prosim poradit ktore su lepsie, rsp. ci existuje nejaka lepsia alternativa do cca 1000kc / 40 EUR?
Dakujem
varta
Junior

Odeslat příspěvekod bogino 7. 9. 2013 13:02

Hm, miesas otvorene s uzavretymi a over the ear s on ear.
SR850 su 'okolo usi' a otvorene - zvukovo neizoluju voci okoliu.
Uzavrete Retro DJ su pre prevaznu vacsinu ludi 'na usi', vnutorny priemer kruhovych nausnikov je 5cm. Je mozne za cca 15 EUR kupit ine, ovalne nausniky a pre vacsinu ludi sa z nich takto mozu stat pohodlnejsie sluchadla 'okolo usi'.

SR850 hraju hodne svetlo, Retro DJ v podstate neutralne, len mierne na teplejsej strane.
Ujasni si hlavne, ci chces otvorene alebo uzavrete.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 7. 9. 2013 13:07

Piše že chce odhlučnenie, takže uzavrete. Pri Samsone môžeš ostať, ale nejaky uzavrety model napr. CH700. Alebo Superlux HD662 (F,B).
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod varta 7. 9. 2013 13:18

Dakujem obom za odpovede, pokusim sa ich niekde najst idealne v jednom obchode a porovnat. Trochu sa obavam aby som nebol sklamany zo zvuku oproti Phonakom PFE112... Na "domace pouzitiie" by som vsak preferoval vacsie sluchadla, nie IEM.
varta
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 7. 9. 2013 14:26

Su to sluchadla za 30 eur. Nemôžeš preto očakavať zazraky.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod dunihlav 8. 9. 2013 15:08

Ahojte,
nevideli ste nahodou maxell retro dj v Tescu, alebo niekde inde v kamennom obchode?
A ak ich niekto ma,tak by mohol prirovnat ich zvuk ku nejakym inym sluchatkam

Mam KPP,ale ich zvuk mi absolutne nevyhovuje(hlavne ich zatiahnuty prejav+basy),
a cital som tu v recenzii ze na mp3-jke su si charakteristikou dost podobne,tak ci by to mohol niekto potvrdit.
dakujem
dunihlav
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 8. 9. 2013 15:45

To si nieco nepochopil, Retro DJ rozhodne nie su charakterom KPP podobne ani nahodou.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod dunihlav 8. 9. 2013 16:05

citujem uzivatela bacil2
Pri posluchu bežných MP3 (192kb/s) na Sansa Clip + nie sú rozdiely vo zvuku nejako zvlášť dramatické

Tato veta ma trochu zarazila.
dunihlav
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka