Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dazo 1. 2. 2013 16:08

Vsonic a phonak su naopak velmi dobre, sklamanie moze byt jedine ak dakto od nich ocakava brutal basovu naloz :D
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oanzer 1. 2. 2013 16:36

Tak mi nieco odporucte s cim mate skusenosti nebranim sa novym znackam a chcem nieco lepsie ako som mal doteraz :-)
Oanzer
Junior

Odeslat příspěvekod chistos 1. 2. 2013 16:38

Oanzer, načo chceš štuple ked maš K450, tie sa dajú použiť takpovediac všade a hocikedy, aj behať sa s nimi bez problémov dá. Mne to príde nezmysel kupovať si štuple, pretože ich nemám rád :D.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 1. 2. 2013 16:40

rozumný špunty za slušné peníze jsou:
http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... c-vc02.htm
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Oanzer 1. 2. 2013 20:43

potrebujem stuple pretoze cvicit sa s AKGckami naozaj neda...jednak nedrzia dostatocne na hlave ked sklopim hlavu a som dost setrny clovek a je mi luto potit a spinit ich 5x do tyzdna ... skusal som to minule a naozaj to nejde. Vyhovuju mi stuple kedze aj lepsie izoluju ako velke sluchatka a su podstatne hlasnejsie ako ine velke headphony (moj nazor). Pozeram si vase odporucania zatial sa mi najviac pozdavaju tie posledne VSONIC VC02 ale som nikdy som o tej znacke nepocul .. asi to bude tym ze o sluchatkach mam fakt len zbezne informacie . Da sa z toho e-shopu objednat na slovensko? Tak isto este chcem napisat ze ako vystup pouzivam Samsung Galaxy S3 , ktory ma istu formu HD audio chipu a hraje dostatocne kvalitne a hlasno ze nepocujem rozdiel medzi externou zvukovkou ktoru mam v PC... opravte ma ak sa mylim alebo trepem blbosti :)
Oanzer
Junior

Odeslat příspěvekod venca03 1. 2. 2013 20:59

Caute,
Hledam sluchadla nejlip supraaural do tech +-1500kc. Posloucham z mobilu sony xperia sola nebo z ipadu prevazne ty moderni vrzani dveri atd (dubstep :D. Takze neco co hraje pekne bassy zatim se mi docela libi akg 518. Mam seny cx300ii ale uz je asi po 4 reklamuju tak chci koupit neco novy :) dik za rady predem
venca03
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chistos 2. 2. 2013 11:00

AKG K450 síce mimo limitu ale, hrajú oveľa lepšie po všetkých stránkach ako K518. K450 majú viac basu. Stredy sú čisté a výšky sú občas pod dekou, podotýkam občas. Detail je výborný vo všetkých pásmach a separácia je tiež na slušnej úrovni.
Alebo Fostex TH-7 tie hrajú ešte lepšie.
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oanzer 2. 2. 2013 15:21

tak isto odporucam K450 som ich majitelom od vianoc a neviem si ich vynachvalit..
Oanzer
Junior

Odeslat příspěvekod chistos 2. 2. 2013 15:23

Oanzer ja tiež a už sa mi pokazili, prestala hrať lavá mušla, tak sú v reklamácií.
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oanzer 2. 2. 2013 15:56

naspat k vyberu stuplov : ako tak citam recenziu tych Phonakoch ktore mi velmi padli do oka, som zmateny pretoze niekto pise ze su to slabe sluchadla a niekto pise ze su to naopak velmi dobre sluchadla ... tak isto mi padli do oka aj Vsonici GR04 ..vedel by ich niekto porovnat a poradit ci sa vobec oplati davat do nich peniaze? Headphones.cz tiez uvadza ze Vsonici GR02 su najlepsie co sa da do 2000Kc kupit ..takze absolutne neviem.
Oanzer
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 2. 2. 2013 16:44

Phonaky určite zle sluchadla nie su, prave naopak.
GR02 najlepšie do 2000 Kč určite nie su, možno v čase keď prišli na trh. GR04 i GR06 hraju lepšie a na trhu su už aj VC02, ktore by mali zahrať tiež lepšie. Phonaky však hraju lepšie ako tieto Vsonicy. Konkurenciou su im až Vsonic GR04 flagship.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod radimecek13 2. 2. 2013 16:58

dle mého sluchu a co jsem porovnával,tak Vsonic VC02 hrajou lépe než phonaky a stojej polovinu...
Doma:
Na ven:

radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Oanzer 2. 2. 2013 19:24

aky preferujes zvuk? mne ide hlavne o to aby moje buduce sluchatka mali celkom slusne bassy a aby boli dost priestorove nechcem zmiesany jednoliaty zvuk , zatial som naslapnuty na tie Phonaky avsak tu lacnejsiu verziu so zelenymi filtrami (najbassovejsie). Oplati sa to alebo radsej doplatit do tej "dospelej " verzie? skoda ze si to nemozem nikde vypocut, porovnat a podla toho sa rozhodnut :/ aj ked so sennheiserov cx270 si myslim ze budem uneseny ci uz z Vsonicov alebo Phonakov :)
Oanzer
Junior

Odeslat příspěvekod radimecek13 2. 2. 2013 19:30

preferuju vyrovnanější zvuk,hlavně aby byl přesnej detailní a basy nepřekrývaly ostatní pásmo...
Doma:
Na ven:

radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Oanzer 2. 2. 2013 23:03

Este jedna otazka : casto si pustim veci typu Prodigy, Netsky a podobne kde to ma proste "kopat" dajme tomu ... nebudem volbou Phonakov presne tam kde nechcem? Nevyzadujem ziadne dunenie chcem co najkvalitnejsi zvuk ale takisto nechcem sluchatka kde mi bude chybat prave ta "hlavna" zlozka tychto zanrov. Dakujem za odpoved :)
Oanzer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka