Jays - aJays One mám už pár mesiacov doma, bola to dilema, aké "špunty" mám riešiť, nakoľko moje uši neznesú len tak akékoľvek, nehľadiac teraz na zvuk, skôr na rozmer, prevedenie, kúpou aJaysov One som zle rozhodne neurobil... cena príjemná, zvuk je teraz už veľmi fajn, začínam ho mať rád, aj keď zo začiatku som myslel, že ich hodím do koša
všetko je ale už tak, ako má byť, k mojej mp3 zapasovali, do mojich uší po experimentovaní s násadami tiež a zvukovo sú pre mňa fakt na dobrej úrovni... počul som aj lepšie, dokonca vlastním aj tu recenzované Xears XPA2Pro, tie sa ale ešte len rozohrávajú a boli trošku drahšie, no vďaka ich akcii stále na ten zvuk a prevedenie, aké majú, za geniálnu cenu... ale to som už odbočil, pardón

chcel som len toľko, často robíevam aj nočné zmeny a práve keď sa vrátim domov a chcem spať, malá dcérka mi to moc neuľahčuje, nasadím Jaysi, pustím si svoje obľúbené tanečné deep housové tracky a dobrú noc, nevidím, nepočujem, okrem hudby nič iné a to nemusím "znásilňovať" ani prehrávač ani svoje uší... kúpil by som znovu... u mňa rozhodne výborné slúchadlá na hudbu, ktorú počúvam ja - bez prehnaného basu...