Jaká sluchátka do cca 1000 Kč?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 4. 2. 2013 14:09

Aj tak dosiahnes presny opak toho co pozadujes. Tu hlasitost budes musiet zvysit aby si zvuk pocul na takej urovni ako u spuntov. Spunty s vhodnym nastavcom urobia presne to co chces.

Ale budis. Jedine pocuvatelne pecky do 800 Kč, Hisoundaudio PAA-1.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod vratahavlik 4. 2. 2013 17:10

A co bys teda doporučil? Jaké špunty? Protože ja jsem si myslel, že špunty stejne musí perfektne sedět. Můžeš mi teda I poradit tip na špunty? Koukal jsme na ne a zaujaly mě Philips SHE9000 nebo JAYS - aJAYS One
vratahavlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tony321 4. 2. 2013 17:28

CX 300 nie, niekto tu písal, že za tú cenu sa dajú už zohnať lepšie slúchadlá.
Tony321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karminkotak 4. 2. 2013 19:47

Jays - aJays One mám už pár mesiacov doma, bola to dilema, aké "špunty" mám riešiť, nakoľko moje uši neznesú len tak akékoľvek, nehľadiac teraz na zvuk, skôr na rozmer, prevedenie, kúpou aJaysov One som zle rozhodne neurobil... cena príjemná, zvuk je teraz už veľmi fajn, začínam ho mať rád, aj keď zo začiatku som myslel, že ich hodím do koša :hm
všetko je ale už tak, ako má byť, k mojej mp3 zapasovali, do mojich uší po experimentovaní s násadami tiež a zvukovo sú pre mňa fakt na dobrej úrovni... počul som aj lepšie, dokonca vlastním aj tu recenzované Xears XPA2Pro, tie sa ale ešte len rozohrávajú a boli trošku drahšie, no vďaka ich akcii stále na ten zvuk a prevedenie, aké majú, za geniálnu cenu... ale to som už odbočil, pardón ;-) chcel som len toľko, často robíevam aj nočné zmeny a práve keď sa vrátim domov a chcem spať, malá dcérka mi to moc neuľahčuje, nasadím Jaysi, pustím si svoje obľúbené tanečné deep housové tracky a dobrú noc, nevidím, nepočujem, okrem hudby nič iné a to nemusím "znásilňovať" ani prehrávač ani svoje uší... kúpil by som znovu... u mňa rozhodne výborné slúchadlá na hudbu, ktorú počúvam ja - bez prehnaného basu...
Sennheiser HD25 CII
Takstar HI 2050
Pioneer HDJ 1500
Sony MDR V6
Audio Technica ATH M50
Maxell Retro DJ
Koss Porta Pro starší model :-)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratahavlik 4. 2. 2013 22:39

Tak jsem na to koukal a našel jsem ještě AKG K318. Jeden typ Hisoundaudio PAA-1 je antracite, druhej je Pro. Ten Pro stoji 1000, což už je moc, ten antracite stoji přes 500, což je přijatelný. Takže teď, jestli nemáte žádný další tipy, tak se musím rozhodnout mezi peckami a špunty Jay...
vratahavlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 4. 2. 2013 22:46

Tie Hisaundaudio su zvukom inde ako tie AKG. a-jays su za zenitom, najdu sa aj lepsie spunty za tie peniaze. Navyse kabel u a-jays velmi rad a relativne casto odchadza.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Tony321 4. 2. 2013 22:51

Ryan Giggs a mne by si aké poradil?? a-jays one alebo jivo elements?? poprípade iné.
Tony321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 2. 2013 09:23

Ani jedny. Pises ze chces zvuk vyrovnany. Napr. Soundmagic PL30.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Tony321 5. 2. 2013 19:38

moc tomuto nerozumiem, ale basy a zvuk asi nie je úplne to isté, ja by som chcel skôr vyrovnané basy a zvuk čo najlepší pre žáner pop a rock :-)
Tony321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 2. 2013 20:27

Neviem ako chapať vyraz vyrovnane basy.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Tony321 5. 2. 2013 20:38

neviem ako to presne vysvetliť, ale aby nemali tak obrovské/vysoké basy ako napr. kossy alebo Soundmagic PL11 proste chcem také priemerné, vyrovnané. Snáď chápeš. :-D
Tony321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 2. 2013 20:45

Tie PL30 maju vyrovnany zvuk. Za tie prachy su dobre. Alebo Vsonic GR02.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod radimecek13 5. 2. 2013 20:48

nebo vsonic VC02...taky vyrovnaný a hodně zábavný sluchátka s výměným kabelem
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tony321 5. 2. 2013 20:51

tak díky, možno zoberiem tie Soundmagic, Vsonic už je nad môj limit. Ak by ti ešte nejaké napadli, tak napíš ;-)
Tony321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 5. 2. 2013 20:54

Predpokladam ze aj sony mh1c by boli vhodne, oproti pl11 su iste dost rovne :D
dazo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka