Ihmus píše:Zdravím, potřeboval bych poradit nějaká sluchátka k PC. Ideálně, aby byly komfortní, u PC trávím třeba 6h v kuse. Sluchátka bych používal na poslech hudby a hraní her jako je CSGO, Rainbow 6 Siege a podobných titulů. Budget jsem si stanovil 1000,-
Budu rád za veškeré návrhy.
Asi ti budu radit velke sluchatka na cele usi, ale ja som na PC a hry moc spokojny s obycajnymi Koss Porta Pro (bez mikrofonu). Male, lahke, moc zvukovo neizoluju (co je podla mna fajn), netlacia, nepotis sa pod nimi, zvuk na dany ucel uplne dostacujuci. Kupil som ich povodne za dvacku euro ojazdene u zeleneho *****, ze pouzijem menice k headsetu do motoprilby, nakoniec ich uz snad piaty rok pouzivam s PC.
Musim ale povedat, ze z PC muziku moc nepocuvam, na to mam DAP a 10+ roznych in-earov... Ale k beznemu zvuku z PC su Porta v pohode aj na muziku, pocuvam obcas z ytb a fajn.
Mam napriklad aj tie Superlux HD681 co niekto spominal, ale lezia na polici, su velke a citim sa s nimi prilis izolovany od okolia (zvuk je inac na ich cenu slusny).
-- 19. 1. 2021 19:33 --Teda, som nevedel, ze m*a*m*r*d je taka strasna nadavka