Cavte.
Dovolim si pokracovat v tejto teme,aj ked neviem ci mi dakto pomoze

Hladam totiz daco prenosne na doma a obcas aj von,a v podstate neviem ci spunty alebo dake supraaural.
Druh hudby electro a hip hop (basy)
Takze moje poziadavky: mam rad "velky zvuk"

siroky priestor,napr u hd238 mi sirka nedostacovala,na vysku priestoru boli ale super
Taktiez mam velmi rad basy,hlboke a riadne hrmiace(hip hop) neskreslujuce, dake take ako maju k450

a take ako keby hrali v "guli" a nie aby boli rozplestene vsade
Potom aby vysky boli vyskami,nie ako u t-jays ze v podstate sycali(aj ked nie vela),necinkali

A detail aby bol dost slusny,aby mal "svoje telo" ,a celkovo zvuk cisty,nezastrety,taktiez to mi prislo u t-jays ako pre mna nevyhovujuce!!
A aby boli zabavne,zasa spomeniem t-jays,tie ma asi po tyzdni uplne prestali bavit
Napr. k450 sa mi pacili,celkovo mam rad podanie zvuku firmy akg,,ale mozne je ze ma oslovi aj ina firma
Teda moj vyber a to akg k370- asi pre kazdeho velka neznama,ale zatial su vo vedeni

na testfreaks ako aj testberichte su velmi slusne hodnotene.
Potom Nuforce NE-700X na headfi su tiez velmi slusne v jednom maxi rebricku
Dalej AKGq460,nehladim na cenu,mozem ich mat lacnejisie,ale su to v podstate k450,cize na jednej strane su super,ale na druhej by mozno chcelo daco ine
Potom sa mi pacia Audio-Technica ATH-WS50 BK ale ako hraju tazko povedat!!
A este sa mi pacia aj ultrasone zino,sice drahsie ale mozu byt super.
Ak by ste dakto vedeli pomoct tak prosim tak urobte,ja netusim co mam zobrat

Mam v tom "hokej"
Ja viem som pacient ale co uz so mnou

Sorry
Diky
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530