AKG K430 alebo Sennheiser HD228?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 14. 3. 2011 00:27

Jasně, chápu. Jenže se jen tak nestane, aby jsi našel ten "svatý grál" v levné kategorii. Občas se to někomu stane. Někomu s RE0, Někomu s ER-6... I já jsem relativně spokojený s ES7 už hodně dlouho.

Na ven bych šel rovnou na T50p/ESW9/HD25. Spočítej si, kolik tě tyto prozatimní "upgrady" stojí ;-)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Suke001 14. 3. 2011 00:30

Tak já sem s ATH-WS50 velmi spokojeny, ale kdybych kupoval něco nového tak bych šel asi o třídu víš :-) něco jako ATH-WS70 nebo ULTRASONE DJ1 :-)
http://www.flickr.com/photos/95902780@N04/
Canon 60D lover

Studio monitors Alesis m1 active 520 a Adam T5V
Superlux HD660 headphones s velorové náušníky
Suke001
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 14. 3. 2011 01:01

No jo,hladam a hladam ten svaty gral :D
No jo drahsie,ale moc velky vyber tam veru az nieje!! T50 su az moc drahe,namiesto es7 uz radsej ws70 ;-] a hd25,neviem,od sennheiser zvuku som akurat odisiel :D ,trebalo by asi vsetky pocut :-| Ale napr. do brna mam daleekooo :hm
Hm,asi pojdem spat a dufat v to,ze v sne sa mi zjavy daky model a ten kupim :D :D
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TheUnheard 14. 3. 2011 12:41

Spočítej si, kolik tě tyto prozatimní "upgrady" stojí

spravna myslienka :) ... preto som hned jak sa dalo vratil IE 8 do obchodu za skoro plnu cenu a struhol som si sice na "low" custom ale take nieco sa len tak rychlo nemeni :) ... co skusit takuto cestu? ^^
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 14. 3. 2011 13:17

:D taak nist sa mi nesnivalo takze sa to neviriesilo ;-]
A s tym ze kolko uz som do toho navrazal sa neda inak len suhlasit,ale na druhej strane aspon mam aky taky prehlad :D
A ano,mozno ie8 by boli very very good,ale to by som ich najskor musel pocut aby som dal za ne taku aspon pre mna palku ;-)
Edit: A co take ie6 alebo 7 totiz dat skoro 200€ za ie8 ... :hm
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TheUnheard 14. 3. 2011 17:24

sak podla toho co tu dlhsie sledujem tak nemas rad moc bassovy prejav, nie? :) ... takze ja ako tazky amater odhadujem tvoje chute na RE0 pripadne phonaky :D ... a IE 8 su fakt megadobre sluchadla :) tu texturu na basoch este doteraz nechapem a dufam ze 1964-T budu aspon zhruba podobne na tom(aj ked som cital ze isto lepsie ale radsej ocakavam menej ako potom byt sklamany) ^^ ... pripomeniem ze IE 8 som mal na basoch nadstavene hned od prveho dania do usi na najemenj basov a aj tak boli na tom dost "bohato" snimi ... nebolo to proste nasilne vnutenie ale boli tam ... podla mna sluchadla idealne pre bassgitaru ale ani hip hop(skor nutne basy pre "rytmus" :D ) a elektrika na tom nemusi byt zla/zle :) ...
// edit + este doplnim ze fakt by som radsej posporil a spravil naky pekny skok ... istotne ti tam uz nebude potom vela chybat a potom budes mat klud a usporis :D ... aspon docasu na nieco ako JH13 Pro + JH-3A DSP AMP :D ... pripadne samostatne 13 :D
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 14. 3. 2011 17:57

ba praveze ja mam basy moc rad,radsej mohutne ako nevyrazne!
phonaky uz som mal,bas pre mna chudobny a celkovo maju plochy zvuk,coz ja mam rad mohutny a priestorovejsi :-)
hmm,ano,ie8 by som rad,ale ako vravim nemam chut do nich tolko vrazit! :-(
ale ozaj keby som ich pocul a skusil ci mi dobre sedia v uchu,tak by som mozno zmenil nazor ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThomasKo 14. 3. 2011 19:53

Myslím si že sa ti viac oplatí ísť do high-endu než ísť do IE7 kvoli tomu "že sa mi nechce do nich tolko vraziť". Skôr či neskôr vrazíš buď do nich alebo do nejakých iných a prerobíš. Ak by sa ti podarilo zohnať triply za nejakú veľmi dobrú cenu (s cenou amazon akcie) tak by si bol za vodou. IE8 nie je tiež zlá kúpa.
TheUnheard - musím povedať že IE8 majú síce basov dosť, ale nie sú až tak kvalitné ako som myslel. Nie sú vyslovene zlé, ale k reálnosti majú ďaleko, ale zábavnosti majú na rozdávanie... Tie 1964-T budú naozaj o niečom inom...
Doma: BantamDAC - Dispre II V3 - DT880 250ohm 2005 edition
Vonku: Sansa Clip - Mini 3 -recabled Sennheiser IE8 s custom nástavcami
ThomasKo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 14. 3. 2011 20:18

Hm,ako nad tym tak rozmyslam tak ked by mali byt tie sluchadla drahsie tak asi radsej supraarual.Dovod je ten ze si ich beriem aj do postele a tam mi spunty casto vyliezaju z ucha,tym padom si ich moc neuzivam,samozrejme cest vynimkam ako napr jays a aj teraz tie ultralacne kanen km 92!
cize nechcem riskovat ze kupim stuple za cca 200€ a budem na ne chytat nervy! :-(
pacia sa mi aj ws50-70 a aj zino.hm.... ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 14. 3. 2011 20:53

A co takhle ES7 a OR7?
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 14. 3. 2011 21:17

Pri es7 mam dojem ze sa tam dost plati za vzhlad, ci? :-)
a or7 tazko povedat,vzhlad nic moc ale dohovie co zvuk! ;-)
Kazdopadne ziadne a-t som este ani nevidel,tym padom ani nepocul tak ani nemam ziadnu predstavu ze cca aky charakter mozu mat! :-)

Edit: mozno by bolo rozumnejisie skusit ws50 ci mi podanie zvuku firmy A-T bude vyhovovat a potom uz by som sa dako zariadil ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 15. 3. 2011 00:29

doufám, že chápeš svůj blud se zvukem značky... K518vsK601 např.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dazo 15. 3. 2011 00:46

Mozno sa ti to zda divne,ale vystriedal som viacero modelov znaciek jays(4),akg(6) a sennheiser(3) a v podstate su si modeli v danej znacke podobne,akurat tam viac basov,tam stredov ... a tak.Ze maju aky taky spolocny zaklad. Tipujem ze tu podaktori nebudu suhlasit ale ja som toho nazoru!! ;-] :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Broslowski 15. 3. 2011 01:11

mal si uz aj daky HAJEND? ak nie tak vypovedna hodnota je presne 0,0000 nic :-D
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 15. 3. 2011 01:35

Ak sa da povazovat za "hajend" aj phonak a hd595 tak hej :D A trocha som popocuval aj k701 a k242hd ;-]
Aaaale viete co,vravte si co chcete,ja som proste o tom presvedceny!! :D
Ja tym netvrdim ze vzdy to tak musi byt,ale zatial to tak je ;-]
Ti dam takej 0,0000 ze uvidis :D Radsej daco porad a nie ze len stale kade tade rypes ;-]
dazo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka