Tak ATH-WS50 objednány, zítra je mám doma .Zrovna sem koupil poslední kus a hned cena stoupla na 1900, tak jsem ješte dobře nakoupil .. Jak dojdou a trochu se rozehrajou tak dám vědět jaké jsou, jinak dík za pomoc při vybírání
Naposledy upravil Suke001 dne 7. 3. 2011 17:21, celkově upraveno 1
No a ty myslíš že neobstojí proti AKG k450 ? No na jiném foru mě jeden borec říkal ,že by měli hrát podobně.. Ale hlavně jsou vetší takže to je jeden z hlavních důvodů proč sem je koupil
No dozvěděl jsem se ze mají tím pádem větší dynamickou i vykonovou rezervu pro můj ekvalizer. A celkově se mě ta konstrukce víc líbí, a že to nejsou takové uplne mini sluchátka. Ale pořád jsou dobré na přenášení , no tak uvidím, ale určitě si myslím že sem nějak moc ěpatně nevybral a budou dobré . Ale nevím jak jsou staré ale co jsem hledal nějaké info o nich tak jsem skoro nic nenašel, takže je moc lidí nemá
cisla, len cisla.. 701 maju fajn citlivost a impedanciu a ake su? tam vstupuju do hry veci ako hrubka amaterial membrany, jej uchytenie, tvar cievky ... kpp maju 60 ohm a vybudi ich aj krystalka
Noo tak v tom sa nehadam tie k450 mi proste prisli velmi lahko vybuditelne,co napr u phonak a senn hd238 ,som mal clipa naplno a este by som aj hlasitosti prijal
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
Samozrejmne, ze by i ty AKGcka hrali dobre,, ono to nejde rict, tak jednoduse, "proste jsou horsi". Podle me, jestli jsou sluchatka o kapku vetsi nebo ne nehraje zadnou roli.
Tak sluchátka doma, parádně sedí na uších Velikostně jsou uplně to co jsem chtěl , nejsou to žádné malé mršky Hrajou suprově ale za tak krátkou dobu se ješte nemůžou pořádně rozehrát Rozhodně myslím že jsem si vybral dobře