Etymotic Research mc5

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kanus 12. 4. 2011 15:48

Zdravím,
mám sluchátka na reklamaci (s-Jays) a jelikož předpokládám, že se již nevyrábějí, rád bych si koupil něco lepšího s dorovnáním ceny (pokud na to eshop přistoupí). Na sluchatka.net jsem si vyhlédnul zmiňované Etymotic Research mc5, ale nemohu na ně najít žádné recenze. Máte nějaké zkušenosti? Podle oficiálního webu mají rozsah 20 Hz - 15 kHz. Není horní hranice moc nízko? Ještě bych měl otázku ke kabelu, jak je na tom s jejich kvalitou tato firma? Aby se mi opět po roce nestalo, že odejde...

Děkuji za rady
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 12. 4. 2011 15:51

Těmi chybu neuděláš.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krovak_cze 12. 4. 2011 16:25

kabel odejde tak jak se k nemu chovas, ale odejde po nejakym case vzdy :)
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kanus 12. 4. 2011 16:38

U Jaysek odešel prodlužovací kabel po půl roce, a to jsem je nepoužíval, dle mého názoru, nijak intenzivně. Četl jsem, že Etymotici jsou potaženy kevlarovým vláknem, tak snad to pomůže.
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheUnheard 12. 4. 2011 17:39

ako fakt je pravda ze kabel a vlastne cele sluchadla drzia len od tvojho spravania ... dokonca na geniusoch co bol kabel tvrdy jak hovado a myslel som ze pusti po pol roku tak som ich pouzival rok tak som skor postracal stuple ... a creative ep-630 co mam uz 2. rok kabel je neposkodeny a pouzivam ich denne ...
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kanus 12. 4. 2011 17:42

Válí se mi tu zhruba 5 let staré Philipsy, nosil jsem je v dešti, zaprášený z brigády... Prostě žádný zacházení v rukavičkách, když stály 400Kč a drží dodnes. Proto mi to u Jays přijde divný.
kanus
Kolemjdoucí