ľahké, mostíkové prenosné slúchadlá do 80 Eur

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod garrett6 16. 7. 2011 23:11

tino4 píše:garrett6: Ty si hotový gurmán :lol: . Samozrejme, že koss sú najlepšie, ale v triede do 20Eur.

Tiež si myslím že som. To že si našiel na nete, že koss sú *****, ťa nerobí expertom na ne :D Hovorím z vlastnej skúsenosti, zaujali ma v poslednej dobe tie ksc75, ktoré ponúkajú fakt dobrý a vyvážený zvuk. Žiadne obmedzenia na žánre. Smeješ sa? Tak kľudne.

AKG 4x0? Máš rád prebasovaný zvuk pod dekou? Alebo máš doma sluchatkáč, ktorý z nich urobí použiteľné slúchadlá?

Alebo do toho praskni a zober Ultrasone Edition 8 Palladium. Vynikajúce prenosné mostíkové slúchadlá. A nemáš čo riešiť. :)
garrett6
Junior

Odeslat příspěvekod tino4 16. 7. 2011 23:36

garrett6: Ty vieš vždy poradiť ;). Poznám jedného človeka, čo má KSC75 a pravidelne hovorí, že to je ako zvuk v nebesiach. Ja mu vždy prikívnem že áno, v duchu sa zasmejem. Jednoducho Koss je masová značka (ľudová). Priznávam, že som nepočul, ale to už si radšej vypočujem KPPčka ;)
Čo sa týka tých Ultrasone E8 Paladium, tak až takový gurmán nie som.

dazo: ďakujem za info.

Som hodne "nalomený" k Ultrasone Zino.

AKG a Jays som vyradil hlavne preto, že AKG je dosť basové, ako sa potvrdilo na viacerých stránkach a jays sú dosť nepohodlné.
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 17. 7. 2011 00:02

Tak o tych akg ze su moc basove tak to by som nepovedal! Mam totiz aj Q460 tuna vedla seba (su zvukovo + - to iste co k450) a ti poviem ze zino su basove velmi podobne!Ale musim podotknut ze pri akg sa musim troska pohrat z Eq v rockoxe, a to v nastaveni zvuku hned ta prva moznost nastavenia vysiek,pridavam si cca m 7-8 db.Ale neviem ci to nahodou nedviha aj stredy! :D Potom su akg velmi dobre pocuvatelne!Precisti to zvuk ale neuberie basu! ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Broslowski 17. 7. 2011 00:07

7 db? co si blazon?
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod garrett6 17. 7. 2011 00:24

Och. Tomu hovoríš prečistenie? Už +3 je extrém. Zastretosť prejavu mi na tých AKG fakt vadila.

tino4: mal by si mu veriť. asi vie, čo hovorí ;) . KPP boli dobré v časoch CD prehrávačov, ktoré produkovali kryštálovo čistý zvuk. Porty im pridali basovejší nádych a ten zvuk bol fakt perfektný. V dobe prebasovaných mp3jek s nulovou dynamikou sa dá hovoriť o zastretom prejave. Nevyhrajú ani priestorom a detailom. Problém s frekvenciami nad 12kHz ich už len dorazia.
garrett6
Junior

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 17. 7. 2011 00:32

no tak toto je jedno z najuletenejsich vlakien na fore :mrgreen:

za mna napr yuin g2a
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod garrett6 17. 7. 2011 00:42

Bavíme sa o lowende, aby bolo jasné :D Za mňa koniec do tohto vlákna :D
garrett6
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 17. 7. 2011 08:46

uletene? mozno troska :D
Bez toho eq je to ozaj take "neciste" a potom to je uz fajn ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 17. 7. 2011 10:15

Prosím, vráťme sa k téme ;-) .

Na vlastníkov zino sa chcem spýtať, sú pohodlné aj po dlhom nosení ? Nemajú hore žiadnu koženku ako HFI-15G. A taktiež ako je to s izoláciou zvuku a kvalitou káblika ?

Ďakujem
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 17. 7. 2011 10:35

Pri dlhom noseni su velmi pohodlne, dokonca aj ked nemaju ziadne polstrovanie na hlavovom moste! ;-)
Izolacia je dost biedna,pustaju dost aj von aj dnu! Kvalita kablika vypada byt vyborna!
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 17. 7. 2011 10:37

Trocha sa bojím práve tej izolácie, chcel by somto používaj aj v MHD a pri kráčaní po meste. Ale to je asi z časti daň za lepšie vetranie ucha a menšiu váhu.
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 17. 7. 2011 12:58

ja osobne by som na cestovanie bral bud uzavrete,alebo polootvorene od akg ktore az tak moc nepustaju von-dnu,a to k520 a k540 :-) o k520 sa majitel headphones cz vyjadril ze su zvukovo velmi blizko zinam alebo hfi-15g ale za mensiu cenu ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 17. 7. 2011 14:53

Neviem, či sa mi to zdá, ale nie sú tie slúchadlá veľmi veľké ? Napr. v porovnaní s tými 450kami od AKG ? A ako je to v porovnaní zvuku ?

Nechcem zasa také riešenie, že sa na mňa celá zastávka bude pozerať 8-D.
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 17. 7. 2011 17:31

tak anooo,k540 su vecsie,resp. velke :D ale k520 by mali byt mensie kedze su supraarualne ;-) k520 som zial este nemal moznost skusit :-( ako uz som napisal tak by sa mali cca rovnat ultrasonkam ;-) K540 su uz zvukom dakde inde oproti ultrasone ;-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 17. 7. 2011 18:57

A v porovnaní K520 s K450/480 ? Zaujímalo by ma, či tá redukcia hluku pomôže napr. v mhd. Totižto napr. pozerám že K450 su drahšie ako K520 tak či sú aj lepšie alebo len drahšie.

Trośku mimo, som počul že elita v tejto kategórii je Beyerdynamic T 50 p ;) Len to sa už asi nedoplatím :roll:
tino4
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka