Lacné in-ear na šport, fitness ...

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tino4 20. 9. 2011 23:05

Ahojte,
Potrebujem poradit lacne in-ear sluchadla prevazne na sport, beh pri cviceni atd. Teda nepojde predovsetkym o kvalitu zvuku ako pri phonakoch, ale skor o to, ze nieco "hra". Velke naroky tak nemozem mat. Beriem do uvahy aj fakt, ze ak sa pokazia, poskodia, rozbiaju, spadnu tak aby to nebola velka ujma. Hlavne aby netlacili ucho a boli prijemne, neboli by odveci uchyty na ucho ako ma soundmagic pl50 ci phonak alebo shure.

Cenovo do 30 eur cca.
Vedeli by ste mi nieco poradit ?
Este neviem kde budem kupovat, ale v obchode kde by som chcel maju skoro vsetky sennheisery.

Dakujem za kazdu radu.

// moj tip je creative EP-630
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karkar 22. 9. 2011 04:31

Koss plug, ty peny bezvadne drzi v usich a dobre izoluji. Par set kilometru mam s nimi odbehano. Ted mi po nekolika letech zacala praskat izolace na kablikach, asi to nejak skrehlo ci co ale zaruku (dozivotni) mi pry uznaji takze posilam na vymenu... cena novych cca $15...
Časy jsou zlé, Kamile...
--
Potichu: Atom PC @ Debian->FLAC->Squeezebox Classic->Dispre II v 4->Senn HD 595
Nahlas: Atom PC @ Debian->mp3/FLAC->Squeezebox Classic->M-Audio BX5a
Na ven: Iriver T10FM->Koss Plug
karkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krovak_cze 22. 9. 2011 07:20

me plugy nedrzeli v usich nikdy poradne :D ep-630 hrajou lip
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 23. 9. 2011 16:13

Nad plugmy som tiez rozmyslal. Ale zasa mam pomerne male usne kanaliky, tak som rozmyslal nad ep630 pripadne nejakym sennheiserom cx 270/300 ale sennheiser je trocha predrazeny. Tak nakoniec som zobral ep660. Mali dobre recenzie, necakam zazrak a vyhoda bude ze su pomerne male.
tino4
Mírně pokročilý