Koss Porta Pro vytržený kabel

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod chimaero 23. 9. 2011 19:51

Zdravím,
před týdnem jsem si koupil Koss Porta pro sluchátka a když jsem si dnes oblikal ponozku, kolenem jsem zavadil o kabel a z jednoho sluchatka si kabel vytrhl:D Jde mi o to, jestli mi uznaji reklamaci v alfacompu, tam jsem je koupil...Nevypadají nijak ponicene, kdyz tam ten kabel vratim...Mám tu levnejsi verzi...cca 750 Kč, registroval jsem se na strankach vyrobce, cili na kolik by mne prisel cely proces reklamace v servisu, pokud by mne reklamaci v alfacompu neuznali? Opravovat si je sam si netroufnu... Dik za info a rady.
chimaero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod I.Indigo 23. 9. 2011 20:00

Za 50,-Kč ti to opraví authorizovaný servis. Máš doživotní záruku.
I.Indigo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chimaero 23. 9. 2011 20:16

Já mám ty levnejsi, je tam kod, ale nesedi do policek...x-xxx-xxx-KOSS (xxxx) takhle vypada ten muj na zadni strane...

-- 23. 9. 2011 21:20 --

Aha to nejspis nebude kód ale cislo do Améru:/ nejspis mam verzi bez dozivotni zaruky...?
chimaero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 23. 9. 2011 20:28

Doživotna zaruka plati aj bez kodu. Len bez neho je vyšši manipulačny poplatok. Dal som ti vyššie odkaz, prečitaj si to.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod chimaero 23. 9. 2011 20:33

JJ dikec, 300,- Jenze by me zajimalo, kdyz jsou porad ve 2 lete zaruce, jestli to treba Alfacomp neposle do Eurostaru zadarmo...Pech proste...na co sathnu to rozbiju:xD
chimaero
Kolemjdoucí