gratulujem
vsak mi s tebou uplne suhlasime, ze ak to pichnes do zostavy za 20 tisic tak to bude zniet lepsie.
len tvrdime ze hd25 zneju lepsie ako ich lacnejsi naprotivkovia aj z ipodov, cowonov, sflo a inych kvalitnejsich mp3 prehravacov. Medzi poratable playermi su obrovske rozdiely dnes, pre moje usi.
Holt doba je rychla, tak treba nam mladym(vychdzam z toho ze hd580boli top 1996 ci tak nejak

, no offense) prenosne audio.
Mizo som velmi rad ze mas vycvicene usi ale ked niekto riesi prenosne audio ide primarne o to aby ho hudba tesila, taky clovek nemusi hykat(ja to volam onanovat) nad mikrotranzienty, proste kvalitu zvuku deli na dobru, zlu, super, velmi zlu, ujde to. Chalan nema ani len usi na mp3/flac rozdiely vycvicene, tak co riesis(me).
Nech si ich kupi a k nim rozumny zdroj s ktorym to bude hrat pocuvatelne, rok popocuva mp3jky skusi flacy a zisti ktora bije. Postahuje poripuje si flacy a kupi si na doma dac amp alebo prenosny zosik skratka krasna buducnost.
Proste clovek s usami odchovanymi na sluchatkach pribalenych k mp3jke vela detailov nevnima spociatku.
nuforce udac-v2 -> tube amp missing -> hifiman re262.
s:flo2 -> amp needed -> hifiman re262.